Pater Arek Krasicki

DUHOVNI RAST

Nakon svakoga pada otvaraju se oči Svaki naš pad dovodi do istinskog susreta s Kristom. To je prilika za sve novo. U njegovom zagrljaju možeš osjetiti da si ti zapravo zvijezda koja je možda pala, ali sada se iznova podiže

Nakon svakoga pada otvaraju se oči

Foto: Pixabay

 

Bileam je prorokovao kad bi pao na zemlju i tada bi mu se otvorile oči (Br 24,2-7). To je tipičan izraz za proroke. On je vidio zvijezdu koja dolazi od Izraela. Možda je netko pokušavao pasti i prorokovati, ali pretpostavljam da kad je pao kako su mu se oči zatvorile od boli, tako da nije mogao gledati. Možda je također vidio i zvijezde!

Nakon svakoga grijeha otvaraju se oči kao Adamu i Evi – gol sam! Zato sveti nas Pavao poziva – zaodjenite se Kristom

No šalu na stranu, jedno sam siguran – nakon svakoga pada otvaraju se oči. Nakon svakoga grijeha otvaraju se oči kao Adamu i Evi – gol sam! Zato sveti nas Pavao poziva – zaodjenite se Kristom.

Svaki naš pad dovodi do istinskog susreta s Kristom

Svaki naš pad dovodi do istinskog susreta s Kristom. To je prilika za sve novo. U njegovom zagrljaju možeš osjetiti da si ti zapravo zvijezda koja je možda pala, ali sada se iznova podiže.

pater Arek Krasicki, CSSp, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh