Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE ŠKOLE MOLITVE

Nakon 40 godina konačno diše! ‘Kao da sam sve ovo vrijeme bila u balonu…’ Svatko može ovako primiti od Isusa. Trebamo biti ustrajni i nikada ne odustati. Onome koga više muči primjerice osjećaj odbačenosti, njemu treba više vremena da primi ljubav i milost

samarijanka na zdencu, mozaik

Foto: Župa Majka Božja Lurdska Zagreb, Facebook

 

Večer prije otišla sam na ispovijed u susjednu župu Majke Božje Lurdske. Budući da je obnavljaju, bila sam u novom dijelu po prvi put. Nakon ispovijedi kleknula sam kako bih se pomolila. Dok sam molila, u oči mi je upao mozaik u obliku velike ‘suze’ u kojoj sjede Isus i Marija. Isus drži desnu ruku na Marijinoj glavi a njegova lijeva i njezina desna ruka dodiruju se. Počela sam razmišljati: „Ajme, kako je predivan dodir Isusov i Marijin! Joj kad bih i ja doživjela takvo što, Isuse. Da ti tako dodirneš mene, i ja tebe…“
Dan poslije naš voditelj Škole molitve, na koju idem već dugo, dobio je poticaj i pozvao me da dođem na molitvu ako želim, malo prije redovitog susreta grupe. Nije ništa znao o mome iskustvu.

(…)

Tu noć, nakon što sam legla u krevet – ajme, koje olakšanje! Počela sam još više razmišljati o tome što sam doživjela.
Drugo jutro bila sam neopisivo sretna. Pjevušila sam cijeli dan, osmijeh mi se nije skidao sa srca. Radost me dotakla. Totalno druga ja.

(…)

Konačno, nakon 40 godina mogu reći da dišem punim plućima i da se osjećam živom. Hvala ti, Isuse. Osjećam doslovno da se nešto dogodilo. Prije sam se osjećala kao da spavam, kao da sam u nekakvoj magli, kao da nisam probuđena stopostotno. Kao da me nešto držalo u balonu, onakvom kakve imaju na moru. Sad sam slobodna. Idem na posao, i dišem. Svjesna sam Gospodina. Ležim na krevetu i kužim da sam živa. Zahvalna sam na tome. Moja je volja – ako hoću ustati, mogu ustati. Mogu. Živim tu unutarnju slobodu. Konačno sam Isusu otvorila vrata.

>>AUDIO Meditacija za vlastito ozdravljenje 

>>AUDIO Meditacija za otpuštanje krivnje 

Cijelo svjedočanstvo predivne Božje milosti prema ovoj ženi, našoj polaznici Škole molitve, možete pročitati u novom broju Book-a, koji izlazi 2. veljače.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh