Hrvatska

26. 10. U SIGETU (ZAGREB)

NAJAVLJUJEMO Konferencija „Vjera i uspjeh – kako uspjeti, a ne prodati dušu?!” Preporučamo vam ovaj događaj koji organizira naša prijateljska udruga „Snaga za život“!

Foto: Shutterstock

 

26. listopada u dvorani Milosrdnog Isusa u Zagrebu (u Sigetu) održat će se konferencija o poduzetništvu pod nazivom „Vjera i uspjeh – kako uspjeti, a ne prodati dušu?!”.

Organizator konferencije je udruga „Snaga za život“ koja od 2003. godine radi na promicanju duhovne obnove i moralnih vrijednosti u našem društvu. Ovo je prva godina da Udruga organizira ovakvu konferenciju.

Govornici će ispričati svoju životnu priču kako bi ohrabrili mlade i sve one koji razmišljaju o gospodarskom i duhovnom poduzetništvu

Osnovna ideja organizatora je okupiti kršćane koji su svoje poslovne projekte izgradili na temelju osobne vjere i biblijskih principa. Govornici će ispričati svoju životnu priču kako bi ohrabrili mlade i sve one koji razmišljaju o gospodarskom i duhovnom poduzetništvu. Prisutni će moći iz prve ruke čuti o tome kako su se govornici borili s raznim životnim iskušenjima, zašto ni tada nisu odustali te kako su se njihovi projekti razvijali nakon toga!

Susret će otvoriti Dražen Bušić (predsjednik udruge Snaga za život), katehezom u kojoj će biti riječi o biblijskom i kršćanskom shvaćanju uspjeha. Nakon toga redat će se govornici:

Ivan i Mirjana Topčić, vlasnici tvrtke Tim Kabel d.o.o. i osnivači Zaklade Rhema

Stipan Šandrk, vlasnik građevinske tvrtke Šandrk d.o.o. i voditelj karizmatske zajednice Gorušičino zrno

Kristijan Cinotti, osnivač tvrtke Cinotti revizija, računovodstvo i savjetovanje

Krešimir Zemljić, komercijalist i voditelj kršćanskog slavljenja

Svetu Misu će predslaviti fra Smiljan Kožul. Susret će završiti okruglim stolom na temu: „Zašto ostati u Hrvatskoj?”

Nakon govornog dijela slavit će Sveta Misa koju će predslaviti fra Smiljan Kožul. Susret će završiti okruglim stolom na temu: „Zašto ostati u Hrvatskoj?”

Mjesto i vrijeme

Zagreb/Siget, dvorana Milosrdnog Isusa.

26. listopada 2019. u 15 sati (obavezno doći ranije, dvorana će biti otvorena od 14 sati)

Napomena

S obzirom da je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani neka se što prije prijave SMS porukom na broj: 098/9558-351 (Kristina Bušić). Sadržaj poruke: Ime i prezime + tekst: Prijava na konferenciju Vjera i uspjeh.

Udruga „Snaga za život“ osnovana je 2003. godine radi promicanja duhovne obnove i moralnih vrijednosti u hrvatskom društvu. Projekti Udruge su usmjereni prema pojedincima, bračnim parovima i obiteljima, a u njima je do sada sudjelovalo više tisuća korisnika. Projekti su: seminari i duhovne obnove, edukacije, savjetovalište za brak i obitelj.

Ako vam treba snaga za život, podrška i vodstvo u egzistencijalno osjetljivom razdoblju života, možete ih kontaktirati na: 098/9558-351.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh