Aktualnosti

BROJ 152., KOLOVOZ 2022.

OD DANAS Čitamo novi broj Booka! Jesmo li svjesni da ni u jednome trenutku nije upitna Očeva konačna pobjeda i pobjeda onih koji se drže njega i njegove Riječi?

Foto: Shutterstock

Svoj primjerak novog broja nabavite na kioscima Tiska ili se pretplatite, kod naše Tatjane: +385 95/388-6131, radnim danom 10 – 16 sati, ili e-mailom, [email protected]

 

Dragi čitatelji,

evo nam i kolovoškog broja Booka…

U uvodniku, glavni urednik Josip Lončar otkriva što često nedostaje našim molitvama, te kaže: “Ima li ljepšeg načina da Boga zamolimo za nešto, od toga da to učinimo čežnjom?”

 

Za ovaj smo broj razgovarali s mladim bračnim parom Puškar. Mnogi ih poznajete kao borce za prava nerođenih, u sklopu inicijative „40 dana za život”, zatim po konferenciji katoličkih muškaraca „Budi muškarac”, portalu „Muževni budite”… Krunoslav i Mateja ispričali su nam kako su se obratili, kako su se upoznali i spoznali da su jedno za drugo, što im daje elan za svakodnevni radikalni život za Boga…

 

Dugoočekivana knjiga na temu spolnog iskušenja, tj. grijeha bluda s kojim se danas bore mnogi mladi, ali i stariji… uskoro je u tisku. Mladiću, možeš to pobijediti izravno govori o ovoj borbi, a u našem web-shopu očekujemo je krajem kolovoza.

Oče Sveti, hvala ti što ni u jednom času nije upitna tvoja konačna pobjeda i pobjeda onih koji se drže tebe i tvoje Riječi!

 

„Vjerujem da Bog na tom našem malom planetu pokušava više od ičega drugog učiniti da budemo jedno“…

 

Mobing se može događati u obitelji, u društvu, a osobito na radnome mjestu. Dr. Verica govori nam kako ga prepoznati i od njega se zaštititi:

Fra Petar Ljubičić nam u svojoj kolumni prenosi iskustva hodočasnika koji su u Međugorju doživjeli životne obrate!

 

Dr. Mark Virkler priznaje kako ga je Bog tijekom vremena naučio da središte života nije osuđivanje i popravljanje, nego ljubav i suosjećanje:

 

Kroz poznati nam tečaj Upoznajmo Bibliju upoznajemo Božju riječ:

 

U iščekivanju Globalnog liderskog summita, koji se u Hrvatskoj ove godine održava 11. i 12. studenoga, čitamo intervju s jednim od govornika!

Još puno toga čitamo u ovome broju Booka! 🌷 ☀

Pretplati se na Book za pravu dozu dobrih riječi! 👼
Kontakti:
+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Ne možeš si priuštiti pretplatu?! Ili bi ju htio pokloniti onome tko si ju ne može priuštiti?!
Javi nam se! 

+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Book na 84 stranice. I bonusi…

Book će, zbog troškova izrade, do daljnjega izlaziti na 84 stranice. Naš se Momir trudi stisnuti što više sadržaja na zadanom prostoru, a za sve pretplatnike smo pripremili posebnu pogodnost! 👇

Pretplati se i ostvari super popust

od 1. 1. do 31. 12. 2022. svi pretplatnici ostvaruju 30 % popusta na knjige Biblioteke Figulus (www.figulus.hr)!

Jednostavno nam pošaljite e-mail na adresu [email protected] ili nas nazovite na broj 095/206-5421.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh