Aktualnosti

20. 11. – 1. 12. 2019.

NAGRADNA IGRA Osvoji jednu od najnovijih knjiga patera Marka Glogovića! Od 21. studenoga do 1. prosinca zaigraj nagradnu igru i osvoji jednu od najnovijih knjiga patera Marka Glogovića! Pravila igre nalaze se u tekstu

Foto: Shutterstock; M. V.


 

Nedavno su u Biblioteci Figulus izašle dvije knjige patera Marka Glogovića osnivača »Pavlinskog apostolata za život« i u njemu Udruge »Betlehem« te pokretača mnogih molitvenih zajednica i pro-life inicijativa! U ovoj nagradnoj igri poklanjamo vam po dva primjerka od svake. Pravila igre navedena su u nastavku.

»Ne smijemo se bojati, ne smijemo očajavati, ne smijemo sumnjati u Božju pobjedu. (…) Nebo je uz vjerne! Duhovni svijet nas okružuje i pomaže nam!« 

Ak’ odrastem, bit ću katolik

Pater Marko u ovoj svojoj novoj knjizi znakovitog naslova „Ak’ odrastem, bit ću katolik“ poziva:

»Moramo žurno obnoviti svoju vjeru! Ne smijemo se bojati, ne smijemo očajavati, ne smijemo sumnjati u Božju pobjedu. (…) Nebo je uz vjerne! Duhovni svijet nas okružuje i pomaže nam!«

U knjizi pater Marko piše o došašću, o Božiću, o tome kako je „zaista povjerovao da se Isus rađa, da se stvarno, ozbiljno, nepojmljivo, veličanstveno, činjenično, očito, blagoslovljeno i sasvim sigurno rađa danas, ovdje, za tebe i mene“.

Zatim govori o molitvi, karizmaticima, Marinu Restrepu, o poljskom svetištu Jasna Gora, o potrebi obraćenja…

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

„Prolaj(f)kam!!“

Ova je knjiga također izdana o 20. godišnjici apostolata za život udruge »Betlehem«, kako autor navodi, „u neizrecivoj zahvalnosti Bogu i Blaženoj Djevici Mariji“.

U knjizi, između ostaloga, možete pročitati:

  • pismo majci koja nosi dijete s Downovim sindromom
  • neke praktične upute supružnicima željnima djece
  • pismo jednoj trudnici u dvojbi
  • što s »krštenjem nerođene djece«? …

Sav prihod od prodaje knjige bit će doniran „Kući života sv. Josipa“ u Kaštel Novom.

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri

U ovoj nagradnoj igri podijelit ćemo dva primjerka knjige „Ak’ odrastem, bit ću katolik“ te dva primjerka knjige „Prolaj(f)kam!!“. Kako biste sudjelovali potrebno je sljedeće:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na našu stranicu na Facebooku ovdje.
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti objavu javno (public).

Nagradna igra traje od srijede, 20. studenoga do nedjelje, 1. prosinca. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 2. prosinca. Sretno!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh