Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Nadahni me danas svojim Duhom da učinim nešto što će silno razveseliti moga supružnika

RAZMATRANJE I MOLITVA

Gospodine, želim biti aktivan kršćanin, u svome braku, obitelji, na poslu i u svim svojim životnim ulogama koje si mi povjerio. Molim te, uvijek me podsjećaj da tražim načine kako mogu biti na usluzi svome supružniku, kako mu mogu iskazati ljubav i poštovanje, jer time, znam, ispunjam tvoju volju i stječem ogromno blago za nebo. Oprosti mi što ponekad stavljam sebe i svoje želje ispred svoga supružnika, ne obazirući se na to što je njemu potrebno. Nadahni me danas svojim Duhom da učinim nešto što će silno razveseliti moga supružnika, nešto čime ću mu iskazati ljubav i poštovanje. Vodi nas, Oče! Duše Sveti, zahvati nas svojom snagom i silno blagoslovi danas moga supružnika, ohrabri ga i razveseli. Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas ću napraviti, učiniti nešto što znam da će razveseliti moga supružnika, makar jednu stvar, možda neko iznenađenje…

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh