Duhovnost

ISUS JE ŽIV

Na svome putu do neba na zemaljskoj ćeš stazi proći mnoge uspone i padove… Prikazuj mi bolove i muku koju prolaziš i oni će donijeti obilat rod. 🙌

Na svome putu do neba na zemaljskoj ćeš stazi proći mnoge uspone i padove…

Foto: Shutterstock

 

Kada si žalostan, nastoji u srcu pronaći i pobuditi ono iščekivanje radosti. Ne prepuštaj se tuzi jer oštar je njezin žalac, a ona je samo privremena. Pod pritiskom potištenosti htjela bi te uvjeriti da ćeš zauvijek biti nesretna. Ali to je laž! Ne nasjedaj na tu laž, nego vjeruj mojim obećanjima. Svojoj sam djeci pripravio beskonačnu radost, koja ih čeka na nebesima. To ti nitko ne može oduzeti.

Što god se događalo u tebi i oko tebe, puninu radosti naći ćeš u mojoj prisutnosti

Na svome putu do neba na zemaljskoj ćeš stazi proći mnoge uspone i padove. Kada padneš, nije ugodno, ali nije ni bezvrijedno. Prikazuj mi bolove i muku koju prolaziš i oni će donijeti obilat rod. Tvoja muka usporediva je s trudovima žene koja rađa: ona trpi istinske bolove i pita se hoće li moći izdržati još jedan trud. No plod je te muke njezino novorođenče. Majčin um sjećanje na tu muku momentalno gura u drugi plan i sav je usredotočen na dar koji sad drži u naručju. Dok prolaziš trudove zemaljskih muka, neka tvoj pogled bude usmjeren prema obećanoj nagradi: beskonačnoj radosti u nebu! Što god se događalo u tebi i oko tebe, puninu radosti naći ćeš u mojoj prisutnosti.

 

ISUS JE ŽIV

Tako dakle i vi: sad ste u žalosti, no ja ću vas opet vidjeti; i srce će vam se radovati i radosti vaše nitko vam oteti neće.

Iv 16,22

Žena kad rađa, žalosna je jer je došao njezin čas; ali kad rodi djetešce, ne spominje se više muke od radosti što se čovjek rodio na svijet.

Iv 16,21

Pokazat ćeš mi stazu u život, puninu radosti pred licem svojim, sebi zdesna blaženstvo vječno.

Ps 16,11

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh