Svjedočanstva

NA SUSRETU KRISTOFORA U OSIJEKU

Gospodin me je ozdravio od snažnih glavobolja! Ova je gospođa ozdravila tijekom molitve na jednom od molitveno-evangelizacijskih susreta koje organiziraju Kristofori. Njeno vam svjedočanstvo prenosimo u cijelosti.

Gospodin me je ozdravio od snažnih glavobolja!

Foto: Shutterstock


 

Hvaljen Isus i Marija!

Dolazim iz Gundinaca. Željela bih posvjedočiti kako me je Gospodin ozdravio od jakih glavobolja tijekom pojedinačne molitve na molitveno-evangelizacijskom susretu Kristofora u Osijeku.

Situacija se ponavljala iz mjeseca u mjesec; čak su i moje suputnice nosile tablete ako bih ja slučajno zaboravila, jer su znale da ću imati glavobolju

Kada sam prije godinu i pol dana krenula na susrete Kristofora u Osijek, tijekom slavljenja i predavanja nisam osjećala nikakvu glavobolju, no prije zajedničke molitve glavobolja bi počela. Glavobolje su bile toliko jake da mi je bilo teško voziti do kuće nakon susreta. Kada bih došla kući, obavezno bih morala popiti tabletu protiv bolova, a glavobolju sam znala imati i sutradan.

Situacija se ponavljala iz mjeseca u mjesec; čak su i moje suputnice nosile tablete ako bih ja slučajno zaboravila, jer su znale da ću imati glavobolju. U svibnju 2017. godine, tijekom pojedinačne molitve na molitveno-evangelizacijskom susretu Kristofora, prikazala sam Isusu svoju glavobolju. I danas sam ovdje, slaveći Isusa i njegovu Majku u zahvali za moje ozdravljenje i na njegovoj prisutnosti u mom životu! Hvala mu i slava!

„Narodi svi, plješćite rukama, kličite Bogu glasom radosnim“ (Ps 47,2).

Posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu.) Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh