Brak i odnosi

MUŠKARAC SE IDETIFICIRA SVOJOM RADNOM ULOGOM

Jeste li ikada svome mužu rekle: „Hvala ti što radiš“? „Razgovarao sam s tolikim ženama koje su razmišljale o načinu na koji bi mogle zahvaliti na svemu što njihovi muževi za njih rade, ali to nikada nisu učinile...“

Jeste li ikada svome mužu rekle: „Hvala ti što radiš“?

Ako želite ohrabriti svoje muževe i pokazati im svoje poštovanje zbog svega što on radi i „osvaja“ za vas, jednostavno mu napišite poruku ili pismo zahvalivši mu na svemu što radi i priskrbljuje za vas. Ne mora to biti neko dugo pismo, ali mu također možete zahvaliti što vam je dao priliku da možete birati hoćete li biti zaposleni ili ostati kod kuće s djecom.
Razgovarao sam s tolikim ženama koje su razmišljale o načinu na koji bi mogle zahvaliti na svemu što njihovi muževi za njih rade, ali to nikada nisu učinile.


Poštovanje – ključ do muškog srca

Pitam ih tada što bi mislile o muškarcu koji kaže da često razmišlja o tome kako voli svoju ženu, ali joj to nikada ne kaže. Kada im to kažem, one se obično malo naljute: „Kako to mislite, zar muškarac može živjeti sa svojom ženom i nikada joj ne reći da je voli?“ One u to ne mogu vjerovati.
Sve se svodi na to da je svaki odnos obostran. Naravno da bi vam vaš muž trebao reći da vas voli, ali jednako tako i vi biste njemu trebali reći: „Dragi, hvala ti što svakoga dana radiš za nas. Ne znam razumijem li to u potpunosti, ali cijenim to što činiš. Iskreno te poštujem.“ Promatrajte tada reakciju svoga muža. Uvjeravam vas da će to donijeti veliku promjenu…

Nastavak teksta možete pročitati u knjizi „Ljubav i poštovanje” autora dr. Emersona Eggerichsa. Do nedjelje, 3. lipnja, knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni od 70 kuna (redovna cijena iznosi 100 kuna). Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Male grupe (tečajevi) o ljubavi i poštovanju

Kroz male grupe:
✔ brojni su brakovi osnaženi i obnovljeni
✔ mnogi su spašeni
✔ brojni su samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani za sudjelovanje na tečaju mogu se predbilježiti putem e-maila [email protected] ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati). Prije početka tečaja i formiranja grupe kontaktirat će Vas naš koordinator.

O knjizi „Ljubav i poštovanje“

Uspješnica „New York Timesa” prodana u više od 1 600 000 primjeraka!

OTKRIJTE JEDINSTVENU TAJNU USPJEŠNOG BRAKA!

Najdublja ženina potreba je potreba za ljubavlju – kad je ta potreba ispunjena, ona je sretna.

Muškarčeva najdublja potreba je da se osjeća poštovanim – kad je ta potreba ispunjena, on je sretan. U suprotnome dolazi do sukoba.
Autor daje odgovore i biblijske naputke za ključna pitanja: Zašto dolazi do sukoba u braku? Kako ih riješiti? Kako uživati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju?

 

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh