Mudrost dana

MUDROST DANA, 1. PROSINCA 2022.

Gospodin je rekao Faustini što će se dogoditi kad svijet bude u najgorem stanju…

Mnogi mistici su govorili da će biti izdano upozorenje.

Sveta Faustina kaže nam da će nam u jednom trenutku Bog iskazati najviši čin milosrđa. Što je to? Ne znam kada će to biti, iako mislim da smo već spremni za to. Ali to je samo moje mišljenje, a ne bih se pouzdala samo u mišljenja.

Uglavnom, sve mi je to vrlo zanimljivo i predivno.

Gospodin je rekao Faustini da, kad svijet bude u najgorem stanju, On će zamračiti sunce i mjesec i neće biti svjetla. Nikome to neće nauditi. Neće biti promjena u prirodi. Samo će vladati mrak. Tada će doći osvijetljeni križ na kojem visi Isus i svi ćemo vidjeti što smo učinili da On tako trpi.

Tada će uslijediti najljepši dio: vidjet ćemo sebe kako nas Bog vidi. Gospodin je Faustini još rekao: „Strpljivo ću ondje visjeti, kako biste me vidjeli i pokajali se“.

On je već toliko toga učinio za nas po Euharistiji. Ipak, kleveće ga se, ne vjeruju u Njega, obeščašćuju ga… Rješenje koje bih ja ponudila je da ih se potopi u potopu i da sve krene ispočetka (smijeh), ali to nije Isusov način. Naš je Isus tako strpljiv i pun ljubavi. Rekla je da nikada nije bilo takvoga izljeva milosti…

Iz: Majka Angelica – Pozivi, Misli

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh