Sveta Misa

OSLOBOĐENJE

Muče te strahovi, nemir i tjeskoba? Odi na Svetu Misu! Isus je na križu uzeo na sebe naše boli i bolesti, iscijelio nas je svojim ranama. Ta će milost u našim životima biti djelatna, vidljiva kad ju primimo!

Foto: Shutterstock


 

Tijekom cijele Svete Mise možemo prebivati u Bogu, prebivati u njegovu miru, slušati i primati njegove svete riječi

Ogroman se postotak vjernika bori s nemirom, strahovima, tjeskobom te raznim vrstama depresije. Uzroci tih problema mogu biti različiti: duboke nutarnje rane, stresan način života, negativna životna iskustva, doticaj s okultnim…

Jedino nas Bog može iscijeliti i osloboditi našu dušu i dati joj dubok nutarnji mir i radost. Zato je i za ovu nakanu silno važna dobra priprema

Tijekom cijele Svete Mise možemo prebivati u Bogu, prebivati u njegovu miru, slušati i primati njegove svete riječi. Isusov mir, koji svijet ne poznaje i ne može dati, i njegove svete riječi, njegova milost – ulaze u našu ranjenu dušu poput infuzije, poput sokova koji iz trsa ulaze u lozu i donose život. Jedino nas Bog poznaje do kraja i jedino on može iscijeliti i osloboditi našu dušu i dati joj dubok nutarnji mir i radost. Zato je i za ovu nakanu silno važna dobra priprema.

Ovdje bih želio napomenuti da je Bog stvorio i lijekove i liječnike te da liječenje nikako ne trebamo zapostaviti niti ga prekinuti bez izričite dozvole liječnika, neovisno o tome radi li se o duševnoj ili tjelesnoj bolesti. Međutim, iako lijekovi i liječnici bez dvojbe čine svoj dio, često do potpunog izlječenja ili oslobođenja neće doći ako Bogu ne prepustimo da učini svoj dio. (…)

Znaš li da prikazanjem Isusove žrtve zaista možeš postići:

  • oslobođenje od strahova, nemira i tjeskobe
  • otkupljenje od bolesti
  • oslobođenje i zaštitu od demonskih utjecaja
  • oslobođenje duša iz Čistilišta
  • spasenje umiruće osobe za koju prikazuješ Misu
  • vodstvo Duha Svetoga u zahtjevnim okolnostima
  • nutarnji mir i radost
  • i mnoge druge blagoslove?!

Znaš li prikazati Svetu Misu na neku od tih nakana? Razumiješ li što se stvarno događa na Misi?

O svemu tome možeš čitati u knjizi „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara. Treće izdanje prošireno je dodatnim pripremama te dolazi u novom ruhu – džepnih je dimenzija i privlačnoga dizajna.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh