Vijesti

„Mrežalica” – prva društvena mreža mladih katolika Predstavljamo vam projekt Studentskog katoličkog centra (SKAC) – „Mrežalicu”

Mrežilica

„Mrežalica” će omogućiti novu dimenziju povezivanja i upoznavanja mladih katolika, kako jednih s drugima, tako i s vjerom i naukom Crkve. Sadržavat će detaljne i istinite profile tisuća mladih, sa svim onim što oni jesu, što vjeruju, misle, čine, rade, mole, vole; s njihovim stavovima, idejama, inicijativama i aktivnostima.


Osim toga na „Mrežalici” ćete moći lako moći pratiti sva događanja, najave, obavijesti i druge važne informacije na razini župa ili biskupija Crkve u Hrvata; pronalaziti duhovne sadržaje, dobre kolumne i pregledavati druge važne vijesti i zbivanja. Dakle, „Mrežalica” će također biti preslika stvarnoga života Crkve – ponajprije župnih zajednica, a potom i svih drugih (udruga i pokreta), te svih aktivnosti i stvarnog života svake zajednice.

Na „Mrežalicu” se možete registrirati od petka 28. travnja 2017.: www.mrezalica.hr

Promotivni video „Mrežalice”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh