Osobni razvoj

NJEGOVA PRINCEZA

Možeš imati život u obilju, ili slijediti svijet „Ti možeš imati život u obilju, blagoslovljen život – život koji će potaći druge da te slijede; ili možeš slijediti svijet…“

Možeš imati život u obilju, ili slijediti svijet

Foto: Shutterstock

 

Želim da misliš samo na mene, moja voljena. Ali želim i više i od toga. Želim za tebe velike stvari, zato moraš čuvati svoj um i paziti se opasnih stvari – svega što gledaš, slušaš i čitaš. Daj mi da ti pokažem stvari koje te mogu udaljiti od tvojeg poziva i odvojiti od posvete prema meni. Čak i tvoje misli mogu potpasti pod utjecaj svijeta. Želim te zaštititi, ali neću te nikada siliti da moraš slušati mojeg Duha ili prisiliti tvoj um da prebiva u onome što je istina, čistoća i pravda. Izbor je na tebi, moja ljubavi. Ti možeš imati život u obilju, blagoslovljen život – život koji će potaći druge da te slijede; ili možeš slijediti svijet. Ja, tvoj Bog, tražim danas od tebe da svoj um odmaraš u meni, jer tako ćeš otkriti život kakav želiš uživati, i ne samo sada i ovdje, nego i u vječnosti.

Voli te

tvoj Kralj i mir tvoje duše

 

„Bit ćeš kušana da tražiš priznanje od drugih“

Uzdigao sam te na položaj od velike važnosti, ali bit će mnogo onih koji to neće moći razumjeti. Možda čak ni ti ne shvaćaš zašto sam te stavio baš na to mjesto na kojem jesi, i to upravo u ovom vremenu. Bit ćeš kušana da tražiš priznanje od drugih i tratiš dragocjeno vrijeme u obrani planova koje sam stavio u tvoje srce. Upamti, ja sam Gospodin Bog tvoj. Nisi ti izabrala mene, nego sam ja izabrao tebe. Uzdignut ću te iznad svih okolnosti koje će se protiviti mojemu božanskomu cilju za tvoj život. Jedino ti sama možeš prekinuti moje čudesno djelo u tvojem životu. Zato umjesto da kuješ nove planove, sve ih potpuno predaj meni i dopusti mi da dovršim djelo koje sam u tebi započeo.

Voli te

tvoj Kralj i tvoja božanski cilj

princeza 3dIz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh