Osobni razvoj

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Možda je ovo poruka baš za tebe Unaprijed računaj na to da ćeš se susresti s nemogućim situacijama, koje će biti iznad tvojih mogućnosti

Foto: Pixabay

Očekuj i nevolje u svom životu, svjestan da živiš u duboko palom svijetu. Prestani pokušavati iznaći način da ih sve zaobiđeš. Najveći problem lakog života je taj što on zamagljuje tvoju potrebu za mnom. Na krštenju sam ulio svoj život u tebe opunomoćivši te da uz moju pomoć možeš živjeti na nadnaravnoj razini.

Ne trebaš izbjegavati svijest o svojoj bespomoćnosti. Ta svijest je ono što želim od tebe – ona je najbolji način da se suočiš s mojom snagom i slavom

Unaprijed računaj na to da ćeš se susresti s nemogućim situacijama, koje će biti iznad tvojih mogućnosti. Ne trebaš izbjegavati svijest o svojoj bespomoćnosti. Ta svijest je ono što želim od tebe – ona je najbolji način da se suočiš s mojom snagom i slavom. Kad vidiš kako ti se približavaju problemi, zavapi mi! Dopusti mi da se borim za tebe. Promatraj me kako ti pomažem dok se odmaraš u sjeni moje svemoguće prisutnosti.

Otkrivenje 19,1; Psalam 91,1

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Knjigu možete kupiti ovdje.

 

U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka: Opustite se i razmatrajte Sveto pismo i ulomke iz uspješnice U tvojoj prisutnosti dok bojate i oslikavate zanimljive ilustracije i odabrane tekstove koji vas podsjećaju na Božju ljubav. Akcijska cijena bojanke je 60 umjesto 100 kuna. Kupiti možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh