Mladi

PRIJATELJSTVO - DAR

Moraš biti onakva prijateljica kakvu bi i sama htjela imati Isus ti želi izgraditi pravo prijateljstvo

Moraš biti onakva prijateljica kakvu bi i sam htjela imati

Foto: Pixabay

 

Želio bih da pronađeš pravu prijateljicu – ne bilo kakvu. Nađi nekoga tko budi najbolje u tebi – djevojku koja će biti moj dar. Moja ljubavi, treba vremena da se izgrade čvrsti temelji pravog prijateljstva, stoga mudro biraj alat kojim ćeš graditi. Prvo što vam je potrebno jest iskrenost – da jedna drugoj potpuno otvorite srce, sve svoje slabosti i vrline. Sljedeći je alat istina. Ja sam put, ja sam istina i život za vas.

…moraš biti onakva prijateljica kakvu bi i sam htjela imati

Otkrit ćete nagrade pravog prijateljstva ako si budete govorile istinu i izmjenjivale riječi osvježenja i ohrabrenja. Konačno, tvoje će prijateljstvo trebati i pečat ljubavi, urešen povjerenjem i zaokružen molitvom. Upamti, moja princezo, moraš biti onakva prijateljica kakvu bi i sama htjela imati.

Voli te
tvoj Kralj i istinski prijatelj

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh