Aktualnosti

CUBINEC, KRIŽEVCI

MOLITVOM, POSTOM, MATERIJALNO Pomozimo Dragi Teško bolesni Drago Đurđević iz Gornjeg Cubinca pored Križevaca treba našu pomoć

„Plućni sam bolesnik, imam astmu i cijelo vrijeme sam na kisiku. Pijem tablete za glavu, a imam i problema s prostatom. Ne mogu ustati na noge i cijelo vrijeme ležim na krevetu. Muči me i žučni kamenac, imam visoki tlak i povišene masnoće. Najgore od svega je što trošim tablete za astmu koje plaćam 80 eura mjesečno koje mi ne pokriva zdravstveno osiguranje. Morao sam se zadužiti kako bih kupio lijekove jer već osam mjeseci nemam baš nikakva primanja. Rečeno mi je da bih možda trebao dobiti barem nekakvu invalidsku penziju jer sam teško bolestan“, iznio je svoju tešku životnu priču Drago Đurđević (71) za Podravski list.

Cijeli prilog Podravskog lista, možete pročitati ovdje.

Drago je od mladosti teški plućni bolesnik. Donedavno Drago se brinuo za svoju teško bolesnu kćer koja je u međuvremenu završila u domu. Supruga mu je preminula 2020. godine. Za Dragu se, koliko može, brine brat Željko (63).

Ako možete, pomozite Dragi. Javiti mu se možete na broj: 098/923-3215. Ili ga posjetiti na adresi Gornji Cubinec 48.

A možete i donirati na IBAN:

Drago Đurđević

HR 4023600003246558610

Model: 99

Opis: Donacija

 

Izvor: Podravski list. FOTO/VIDEO: Nikola Wolf
mv, Book.hr

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh