Roditelji i djeca

KAKO MOLITI ZA SVOJU ODRASLU DJECU

MOLITVA RODITELJA Progovori srcu mojega odraslog djeteta i pomozi mu da Te čuje Jedna od molitvi koju možete moliti za svoje odraslo dijete, odnosno djecu… 🙏

Foto: Shutterstock

 

Budi Gospodar nad svakim dijelom njihova života i svakim vidom njihova postojanja

Gospodine, kazao si kako ćeš u posljednje dane izliti Svojega Duha na svako tijelo. Vapijem Ti iz dubine duše i molim Te da izliješ Svojega Duha Svetoga na moju odraslu djecu. Izlij Svoj Duh i na mene i na ostale članove moje obitelji. Izlij Svojega Duha Svetoga na njihovu svojtu – bilo sadašnju, bilo buduću. Izlij Svojega Duha na bilo kakvu tešku situaciju s kojom je svako od moje odrasle djece sada suočeno. Budi Gospodar nad svakim dijelom njihova života i svakim vidom njihova postojanja.

Progovori srcu mojega odraslog djeteta i pomozi mu da Te čuje. Osposobi ga da shvati Tvoju vodilju i usmjerenje za svoj život. Otvori mu uši za Svoju Istinu, kako bi odbacilo svaku laž. Pomozi mu neka se kreće silom Tvojega Duha. Osposobi ga da se može izdići iznad nasrtaja zla u našoj kulturi.

Duše Sveti, Duše Istine, objavi i meni i mojemu odraslom djetetu istinu što je trebamo uvidjeti. Uvijek me vodi u svim postupcima prema mojoj odrasloj djeci

Ako je na bilo koji način odlutalo od Tebe, ispruži ruku i privedi ga natrag. Ne dopusti da čini išta što nije Tebi milo. Progovori njegovu srcu i vrati ga onamo gdje treba biti. Neka Duh Sveti izliven na nj u potpunosti poništi silu Neprijatelja koji pokušava u njegov život izliti zlo.

Znam da u životu mojega odraslog djeteta možeš učiniti daleko više od mene i pozivam Te da to i učiniš. No postoji li išta što ja trebam učiniti ili prestati činiti, objavi mi, kako bih mogao/mogla postupiti ispravno. Duše Sveti, Duše Istine, objavi i meni i mojemu odraslom djetetu istinu što je trebamo uvidjeti. Uvijek me vodi u svim postupcima prema mojoj odrasloj djeci.

Molim Te da moje odraslo dijete nikada ne žalosti Tvojega Duha Svetoga (usp. Poslanica Efežanima 4,30), već da Ga primi kao dar od Tebe (usp. Evanđelje po Luki 11,13). Ispuni ga Svojim Duhom i izlij u njegovo srce Svoj mir, ufanje, vjeru, istinu i snagu. Neka se duh molitve uzdigne u njegovu srcu i pouči ga slaviti Te u Duhu i Istini.

To Te molim po Kristu Gospodinu našemu. 🙏

Iz knjige „Kako moliti za svoju odraslu djecu“ Stormie Omartian. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKA AKCIJA! Knjigu, do 18. prosinca 2022., možete nabaviti po sniženoj cijeni za 105 umjesto 150 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh