Duhovnost

Molitva prije odlaska na počinak Ne znate što biste molili prije odlaska na počinak? Ova večernja molitva može vam biti na velik blagoslov!

Molitva

Foto: Shutterstock

 

Slavim Te, Bože moj, i ljubim Te svim srcem. Zahvaljujem Ti što si me stvorio, što si me spasio te me sačuvao tijekom današnjeg dana. Vidim Tvoju ruku u svemu što se danas događalo.

Oče nebeski, oprosti zbog grijeha koje sam danas počinio / počinila (možete nabrojati grijehe).

Zaštiti me dok se odmaram i izbavi me od svih opasnosti koje dolaze izvana i iz mog srca. Neka tvoja milost bude uvijek uz mene kako bih mogao slijediti Tvoju volju za moj život.

Gospodine, molim Te da posjetiš ovaj dom i protjeraš iz njega sve sotonske zamke. Molim te za Tvoju prisutnost u njemu tako da sačuvaš moju obitelj (možete nabrojati članove obitelji) i mene u miru.

Zaštiti, Gospodine, moju obitelj, sve ljude koje si postavio u moj život i mene dok smo budni, bdij nad nama dok spavamo i daj da se odmorimo i otpočinemo u Tvom svetom miru kako bismo mogli biti spremni za sutrašnji dan.

U Isusovo ime. Amen.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh