Duhovnost

BIBLIOTEKA FIGULUS

MOLITVA OSLOBOĐENJA Mogu li predmeti biti pod utjecajem đavolskih sila Dušebrižnici koji imaju dugogodišnje iskustvo u oslobođenju, unutarnjem ozdravljenju... svjedoče kako su na svojoj koži iskusili da đavolske sile itekako mogu nastanjivati i predmete!

Mogu li predmeti biti pod utjecajem đavolskih sila

Foto: Shutterstock

Đavolske sile mogu nastanjivati i predmete

Krajem 1984., Paula i ja trudili smo se ispoštovati rok koji nam je izdavač bio odredio za našu knjigu Healing the Wounded Spirit (eng. Ozdravljenje ranjenog duha). Budući da smo u to vrijeme imali priliku otići na jednotjedni odmor na prekrasno jezero sjeverno od našega doma, ponijeli smo sa sobom električni pisaći stroj, posve nov. Naša prijateljica Bonnie Crouch, stručna tajnica i odlična daktilografkinja, pridružila nam se kako bi nam pomogla te je također ponijela svoj novi pisaći stroj.

Dok smo pokušavali otipkati konačnu verziju poglavljâ o upuštanju u okultno i spiritizam te o oslobađanju, nijedan od pisaćih strojeva nije radio kako valja!

Bili smo posve nespremni za ono što je uslijedilo! Dok smo pokušavali otipkati konačnu verziju poglavljâ o upuštanju u okultno i spiritizam te o oslobađanju, nijedan od pisaćih strojeva nije radio kako valja! Pregledali smo ih i ustanovili da im ništa ne nedostaje. Bili su novi i tehnički posve ispravni. Nisu bili oštećeni te su trebali raditi savršeno. No ipak su se kvarili i nisu tipkali. Ili se uopće ne bi pokrenuli, ili jednostavno nisu otisnuli utipkano.

Iako smo se pritom osjećali pomalo blesavo, nije nam preostalo ništa drugo doli položiti ruke na pisaće strojeve i iz njih izagnati zloduhe! Nakon toga su oba radila besprijekorno

Naposljetku smo shvatili da to nije nikakva slučajnost. Đavao nije želio da ta poglavlja budu otisnuta. Iako smo se pritom osjećali pomalo blesavo, nije nam preostalo ništa drugo doli položiti ruke na pisaće strojeve i iz njih izagnati zloduhe! Nakon toga su oba radila besprijekorno. Svaki put kada bi ponovno zapeli, izmolili bismo molitvu oslobođenja te su smjesta nastavili raditi. Nakon što smo završili navedena poglavlja, oba su stroja radila besprijekorno te smo ostatak knjige uspjeli natipkati prije ugovorena roka.

Dok sam pisao poglavlje u kojima se raskrinkavaju obmane tjelesnosti i opisuju Sotonine zamke…, moj je printer, vjerovali ili ne, „izbljuvao“ dvije stranice psovki!

Kasnije smo Paula i ja nabavili dva nova računala te smo i opet bili suočeni s rokovima, samo što je ovoga puta svatko pisao svoju knjigu. Ponovno smo računala ponijeli u apartman na jezeru kako bismo ondje mogli nesmetano raditi. I opet se ponovilo da ta nova novcata računala nisu radila kako valja! Dok sam pisao poglavlje u kojima se raskrinkavaju obmane tjelesnosti i opisuju Sotonine zamke koje postavlja neopreznim kršćanima zavodeći ih na blud i preljub, moj je printer, vjerovali ili ne, „izbljuvao“ dvije stranice psovki! Stranice su, naime, bile ispunjene znakovima kojima se crtači stripova služe kada njihovi likovi psuju: *#%&@#^@&#%! Kada sam stisnuo naredbu za prekid tiskanja, računalo me nije poslušalo. Na kraju sam ga morao isključiti iz struje!

Ovoga smo puta, međutim, već bili iskusni. Izmolili smo molitvu oslobođenja nad računalima te nam više nisu zadavala probleme.

Ostali nam svjedoče kako se događalo da automobili, perilice za rublje, pa čak i tiskarski strojevi i drugi tvornički strojevi, nisu htjeli raditi sve dok se nad njima nije izmolila molitva oslobođenja.

Sotona nas nastoji omesti na sve raspoložive načine. (…)

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje - Recenzija knjige

 

Ulomak iz knjige Johna Lorena Standforda i Marka Standforda Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje. Više o knjizi možete saznati OVDJE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Na Interliberu, od 12. do 17. studenoga 2019., knjigu možete kupiti po prigodnoj cijeni od 85 umjesto 120 kuna!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh