Duhovnost

MOLITVA OSLOBOĐENJA NAD PREDMETIMA Mogu li predmeti biti pod utjecajem đavolskih sila Dok sam pisao poglavlje u kojima se raskrinkavaju obmane tjelesnosti i opisuju Sotonine zamke koje postavlja neopreznim kršćanima zavodeći ih na blud i preljub, moj je stroj za tiskanje (printer), vjerovali ili ne, „izbljuvao”…

Mogu li predmeti biti pod utjecajem đavolskih sila

Đavolske sile mogu nastanjivati i predmete. Krajem 1984., Paula i ja trudili smo se ispoštovati rok koji nam je izdavač bio odredio za našu knjigu Healing the Wounded Spirit (eng. Ozdravljenje ranjenog duha). Budući da smo u to vrijeme imali priliku otići na jednotjedni odmor na prekrasno jezero sjeverno od našega doma, ponijeli smo sa sobom električni pisaći stroj, posve nov. Naša prijateljica Bonnie Crouch, stručna tajnica i odlična daktilografkinja, pridružila nam se kako bi nam pomogla te je također ponijela svoj novi pisaći stroj.

Bili smo posve nespremni za ono što je uslijedilo!

Bili smo posve nespremni za ono što je uslijedilo! Dok smo pokušavali otipkati konačnu verziju poglavljâ o upuštanju u okultno i spiritizam te o oslobađanju, nijedan od pisaćih strojeva nije radio kako valja! Pregledali smo ih i ustanovili da im ništa ne nedostaje. Bili su novi i tehnički posve ispravni. Nisu bili oštećeni te su trebali raditi savršeno. No ipak su se kvarili i nisu tipkali. Ili se uopće ne bi pokrenuli, ili jednostavno nisu otisnuli utipkano.

Naposljetku smo shvatili da to nije nikakva slučajnost. Đavao nije želio da ta poglavlja budu otisnuta. Iako smo se pritom osjećali pomalo blesavo, nije nam preostalo ništa drugo doli položiti ruke na pisaće strojeve i iz njih izagnati zloduhe! Nakon toga su oba radila besprijekorno. Svaki puta kada bi ponovno zapeli, izmolili bismo molitvu oslobođenja te su smjesta nastavili raditi.

Nakon što smo završili navedena poglavlja, oba su stroja radila besprijekorno te smo ostatak knjige uspjeli natipkati prije ugovorena roka.

Printer„izbljuvao“ dvije stranice psovki

Kasnije smo Paula i ja nabavili dva nova računala te smo i opet bili suočeni s rokovima, samo što je ovoga puta svatko pisao svoju knjigu. Ponovno smo računala ponijeli u apartman na jezeru kako bismo ondje mogli nesmetano raditi. I opet se ponovilo da ta nova novcata računala nisu radila kako valja! Dok sam pisao poglavlje u kojima se raskrinkavaju obmane tjelesnosti i opisuju Sotonine zamke koje postavlja neopreznim kršćanima zavodeći ih na blud i preljub, moj je stroj za tiskanje (printer), vjerovali ili ne, „izbljuvao“ dvije stranice psovki! Stranice su, naime, bile ispunjene znakovima kojima se crtači stripova služe kada njihovi likovi psuju: *#%&@#^@&#%! Kada sam stisnuo naredbu za prekid tiskanja, računalo me nije poslušalo. Na kraju sam ga morao isključiti iz struje!

Ovoga smo puta, međutim, već bili iskusni. Izmolili smo molitvu oslobođenja nad računalima te nam više nisu zadavala probleme.

Sotona nas nastoji omesti na sve načine

Ostali nam svjedoče kako se događalo da automobili, perilice za rublje, pa čak i tiskarski strojevi i drugi tvornički strojevi, nisu htjeli raditi sve dok se nad njima nije izmolila molitva oslobođenja.

Sotona nas nastoji omesti na sve raspoložive načine. (…)

Ulomak iz knjige Johna Lorena Standforda i Marka Standforda Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje. Više o knjizi možete saznati OVDJE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi „Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje“

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet; narodi, obitelji, i pojedinci – svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu Sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti i zreli u Kristu. Kako to postići?

Odgovor daju sin i otac Sandford. U knjizi ćete naučiti kako ozdraviti čitavu osobu, u emocionalnom, tjelesnom i duhovnom smislu, te kako se djelotvorno služiti oslobođenjem i unutarnjim ozdravljenjem. Upute se temelje na biblijskoj istini te na iskustvu autorâ, koje je plod njihova dugogodišnjega bavljenja ovim službama.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh