Duhovnost

DEVETNICA DJETETU ISUSU

Molite ovu devetnicu od 9 sati za svaku hitnu potrebu Devetsatna devetnica malom Isusu iz Praga često se moli u nekoj hitnoj potrebi i mnogi mogu potvrditi njezinu učinkovitost

Foto: Unsplash,  Jeremy Perkins

 

Mnogi katolici upoznati su s konceptom devetnice, koja uključuje molitvu devet uzastopnih dana na određenu nakanu. Iako je to često vrlo učinkovito, nekima je potreban hitniji odgovor od Boga, pa se okreću devetsatnoj devetnici koja se moli u jednom danu (napomena: također se može moliti devet uzastopnih dana).

Želimo naglasiti kako ne postoji jamstvo da ćete dobiti točno ono za što molite, ali Bog uvijek odgovara na naše molitve. Možda nije ono što očekujemo, ali uvijek dobijemo odgovor. Ključ ove devetnice je moliti s vjerom i pouzdanjem u Boga, dopuštajući Bogu da odluči kako će najbolje odgovoriti na vašu molitvu.

Molitva devetnice od 9 sati

O Isuse, koji si rekao: „Tražite i dat će vam se, tražite i naći ćete ćeš, kucajte i otvorit će vam se”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, kucam, tražim, tražim da moja molitva bude uslišana. (recite molbu)

O Isuse, koji si rekao: „Sve što zamolite od Oca u moje ime, On će vam dati”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, ponizno i ​​hitno molim tvog Oca u tvoje ime da moja molitva bude uslišana. (recite molbu)

O Isuse, koji si rekao: „Nebo i zemlja će proći, ali moja riječ neće proći”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, uvjeren sam da će moja molitva biti uslišana. ( recite molbu)

Molitva zahvale

Božansko Djetešce Isuse, znam da me voliš i da me nikada ne bi ostavio. Zahvaljujem Ti za Tvoju blisku prisutnost u mom životu. Čudesno Djetešce, vjerujem u Tvoje obećanje mira, blagoslova i slobode od oskudice. Stavljam svaku potrebu i brigu u Tvoje ruke. Gospodine Isuse, neka se uvijek uzdam u Tvoje velikodušno milosrđe i ljubav. Želim Te častiti i hvaliti, sada i zauvijek. Amen.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh