Osobni razvoj

SVAKODNEVNI ANĐELI

Molio sam se da vidim anđeoski svijet, ali Gospodinov odgovor… Kako su se obnavljale moje duhovne oči, počinjao sam primati vizije i vidio sam stvari iz duhovnoga svijeta

Madić se moli

Foto: Doidam 10, Shutterstock

 

Duhovni vid

Cijeloga sam života, prije nego sam bio spašen, bio ograničen u svome doživljavanju svijeta. Nakon što sam bio rođen od Duha, moj je duhovni vid bio iscijeljen. Počeo sam susretati i doživljavati isti svijet kao i prije, ali sada s otvorenim očima.

Često sam osjećao zlo kada bi neki demonski duh bio prisutan, ali ga nikada nisam bio u stanju vidjeti. Kako su ozdravljale moje duhovne oči, počinjao sam osjećati i vidjeti.

Bilo je to uzbudljivo, a katkada i više nego što sam mogao podnijeti, ali kroz mnoge me molitve i proučavanje Pisma Bog držao za ruku i osjećao sam se zaštićeno. Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem vidjeti stvari za koje sam prije bio slijep. Često sam osjećao zlo kada bi neki demonski duh bio prisutan, ali ga nikada nisam bio u stanju vidjeti. Kako su ozdravljale moje duhovne oči, počinjao sam osjećati i vidjeti.

Molio sam se da vidim anđeoski svijet, ali nikada nisam čuo Gospodinov odgovor.

Kako su se obnavljale moje duhovne oči, počinjao sam primati vizije i vidio sam stvari iz duhovnoga svijeta, ali nikada nisam vidio anđele. Tako smo dugo moji molitveni partneri i ja, vidjeli samo tamu: demone, oslobađanja, kletve, rane i tako dalje. Molio sam se da vidim anđeoski svijet, ali nikada nisam čuo Gospodinov odgovor. Iako sam viđao anđele kao dijete kada su dolazili u moju sobu da sa mnom razgovaraju, otada je prošlo mnogo godina.

Kada su anđeli postali vidljivi?

Konačno, nakon dugoga čekanja, anđeli su postajali vidljivi. U posljednjih deset godina, ponovno vidim anđele. U nekim ih razdobljima stalno vidim, a u drugima se moram usredotočiti da bih ih vidio. Anđeli su uvijek tu, ali često moje okolnosti utječu na moju sposobnost njihova prepoznavanja.

Nedavno mi je Gospodin rekao zašto mi je trebalo toliko vremena da bih opet vidio anđele.

Nedavno mi je Gospodin rekao zašto mi je trebalo toliko vremena da bih opet vidio anđele. Rekao mi je da me viđenje demona i tame neće lako uvući u idolopoklonstvo. Objasnio je da je čekao dok se moja ljubav za njega ne usadi toliko duboko u moje srce da me viđenje anđela i stvari koje nose njegovu slavu neće moći odvući od njega. Demoni su ružna, odvratna bića i nisam čeznuo za njima. Dopuštajući da moja ljubav za Isusa naraste veća od one prema anđelima, Gospodin me zaštitio. Molim za vas da vam ne bude potrebno toliko vremena da vidite anđele jer su vam oni, budući da ste kršćani, dostupni.[

 

Ulomak iz knjige „Svakodnevni anđeli“ autorâ Charity Virkler Kayembe i Joea Brocka. Dopuštenje izdavača Vinograd.hr za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje. 

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila I. A:, odabrala A. P.

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh