Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Molim te, pomozi mi i vodi me da spoznam, koristim i umnožim darove koje si mi dao kako bih bio/bila blagoslov i ohrabrenje svome supružniku i obitelji

RAZMATRANJE I MOLITVA

Gospodine, hvala ti što ti već imaš plan za moj život i moj brak, što si sve isplanirao i želiš mi biti potpora i snaga tako da u svakom području svog života i braka doživim uspjeh. Molim te, izlij danas na mene Duha Radosti, da živim smislenim i radosnim životom! Predajem ti svaku tugu i žalost! Iako mi se ponekad čini da nemam sposobnosti za određene stvari, napose u svome braku, u dubini svog srca znam da si me osposobio i dao mi mnoge darove i znanje. Molim te, pomozi mi i vodi me da spoznam, koristim i umnožim darove koje si mi dao kako bih bio/bila blagoslov i ohrabrenje svome supružniku i obitelji, ali i drugim ljudima koje stavljaš na moj put. Hvala ti što sam tako vrijedan/vrijedna! Odričem se svake laži da sam bezvrijedan/bezvrijedna i prihvaćam da sam dragocjeno i ljubljeno Božje dijete! Slava ti, Oče! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Želim danas primijetiti i biti ponosan/ponosna na sve ono što radim dobro. Također želim moliti za ono što bih volio/voljela imati, a znam da bi koristilo meni i mome supružniku, ono što bi nas i naš brak izgradilo još više.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh