Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Molim te, Oče, oživi svojim Duhom naš brak, naše zajedništvo i razumijevanje

RAZMATRANJE I MOLITVA

Gospodine, donosim ti sve trenutke beznađa, sve trenutke kada sam se osjećao loše, razočarano, napušteno, bez izlaza, smisla, cilja, ogorčeno, žalosno. Donosim ti sve trenutke nerazumijevanja u braku, svaki krivi postupak. Posebno ti donosim trenutke kada sam se osjećao posve sam, kada sam imao dojam da se nikome ne mogu povjeriti, nikoga tražiti za pomoć, da sam napušten, da me nitko ne razumije. Donosim ti trenutke kada mi je izgledalo kao da sam u tebe izgubio vjeru, Bože, kada sam se osjećao kao da me ni ti ne čuješ i ne držiš. Sve to me jako obilježilo, a vjerojatno i dan-danas osjećam posljedice svega toga, ili nekih pojedinih osjećaja. Znam da je i moj supružnik zasigurno prolazio kroz sve i znam da i njemu treba pomoć, tvoj blagoslov, iako ponekad mislim da to niti ne zaslužuje.

Želim da i on/a živi u slobodi djeteta Božjeg…

Oče, ovog te trena molim – odričući se samog sebe, predajući se potpuno u tvoje ruke, kajući se za svoje grijehe – da pošalješ svog Duha Tješitelja i Iscjelitelja u moje srce, da me oslobodi, ozdravi, iscijeli, podigne iz svih negativnih stavova, rana. Molim te, pošalji u moj duh, dušu i tijelo Duha Života, da oživi sve što je u meni umrlo zbog negativnih osjećaja i događaja. Zazivam Duha Pokajanja, da mogu oprostiti svome supružniku sve, radi tebe, Kriste, i da mogu ući u slobodu djeteta Božjeg. Sve ovo te molim i za supružnika, da ga dotakneš, Oče, svojim Duhom Svetim i da ga ovog trena blagosloviš, jer što god da bilo, želim da i on živi u slobodi djeteta Božjeg. Molim te, Oče, oživi i vodi svojim Duhom i naš brak, naše zajedništvo i razumijevanje.

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Dođi pred Boga takav kakav jesi u ovom trenutku, sretan, tužan, slab, jak i govori mu sve što ti je u mislima, kao da razgovaraš s najboljim prijateljem. Jednostavno, svojim riječima, što ti je na srcu, ne možeš pogriješiti.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh