Osobni razvoj

NJEGOVA PRINCEZA

Moja princezo, potreban ti je odmor „Odmori se kad ti kažem. Ja sam tvoj Nebeski Otac i znam što je potrebno mojoj djevojčici. Zato slušaj onoga koji te najviše voli i zna sve o tebi.“

Moja princezo, potreban ti je odmor

Foto: Shutterstock

 

Znam da si često zabrinuta. Čujem vapaj tvojeg srca za više snage da možeš izdržati svaki dan. Moja umorna princezo, moraš mi povjeriti sve svoje mnogobrojne brige i odgovornosti. Odmori se kad ti kažem. Ja sam tvoj Nebeski Otac i znam što je potrebno mojoj djevojčici. Zato slušaj onoga koji te najviše voli i zna sve o tebi. Želim da iskorakneš u vjeri tako da svakog dana odvojiš vrijeme za odmor od svojeg posla. Ako me poslušaš u tome, umnožit ću tvoje vrijeme i čudesno pojačati tvoje napore da uspiješ sve napraviti u svojim danima. Prihvati tu milost koju dajem tvojemu umu, tijelu i duhu da se odmori. Smatraj to mojim ljubavnim darom i opusti se u meni!

Voli te

tvoj Kralj i tvoje odmorište

Mogu te očuvati od padova

Htio bih učiniti više za tebe nego samo da te čuvam od zla. Želim osloboditi tvoje srce od želje za grijehom. Kad si u kušnji, uzmi vlast nad zlom i naglas govori moje riječi oslobođenja i otkrit ćeš da je moja snaga veća od one neprijatelja tvoje duše. Ja sam tvoja snaga, tvoja sigurnost. Mogu te čuvati na putu vječnog života i čuvati te da ništa ne uništi moju savršenu volju za tebe. Odredio sam te za cilj koji je veći od svakog zadovoljstva koje može ponuditi ovaj svijet. Stoga me zazovi prije nego što upadneš u zamku i ja ću te izbaviti. Traži me i dat ću ti snagu da uspiješ. Što više okusiš moju dobrotu, manje ćeš žudjeti za zemaljskim kušnjama. Ja sam snažan u svakoj tvojoj slabosti i ja ću ti dati snagu da nadvladaš i izbaviš se iz svake situacije. Ustani i pođi u moje ime i dopusti mi da ti pomognem živjeti sretan život.

Voli te

tvoj Kralj i tvoj čuvar

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh