Brak i odnosi

LJUBAV I POŠTOVANJE

‘Moj mi se muž vratio!’ „Ne mogu se prestati čuditi da sam mogla oprostiti nešto što sam mislila da je neoprostivo…“

'Moj mi se muž vratio!'

[NAJAVLJUJEMO] U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari (detaljnije) ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima (raspored). Broj mjesta je ograničen pa će svi koji unaprijed kupe ulaznicu imati rezervirano mjesto.

 

Emersone, pažljivo sam slušala ono što ste mi rekli i još pažljivije slušala ono što mi Gospodin govori. Provela sam mjesece na koljenima moleći samo da izdržim sve ovo… Teško mi je objasniti kako se moje srce promijenilo kroz cijelu ovu situaciju. Ne mogu se prestati čuditi da sam mogla oprostiti nešto što sam mislila da je neoprostivo. Bog mi je u ovoj borbi dao nevjerojatnu snagu i samosvladavanje… Svakodnevno sam molila i trudila se pronaći samo JEDNU stvar koju poštujem kod svog muža. Ja sam ga prezirala. Nisam mislila da uopće mogu naći ijednu stvar, ali koristeći vaše naputke znala sam odakle ću početi.


Moj se muž od srca pokajao za ono što je napravio i ponovno me voli

Polako smo napredovali, a on je učinio svoj dio i uvjerio me da je ona otišla iz njegova života i da njih dvoje više nemaju nikakav kontakt… Zanimljivo je da sam očekivala da ću se trebati mnogo više truditi oko toga da moje slomljeno srce zacijeli i da oprostim svome mužu. Bog je jednostavno učinio sve, a mi ljudi nikad se ne osjećamo dostojnima ovakvih čuda… Moj se muž od srca pokajao za ono što je napravio i ponovno me voli. Njegova afera sad je stvar prošlosti.

Napokon sam postala žena kakva sam oduvijek željela biti

Još uvijek odlazimo na bračna savjetovanja jer postoji još mnogo toga što trebamo popraviti u našem braku. Međutim, naš je odnos sada bolji nego ikada prije, iako je pred nama još dug put. Bog mi je pomogao nositi se s boli i izliječio je moje srce. Eto, upalilo je kao što ste rekli. Moj mi se muž vratio. Kada ste mi rekli da slobodno počnem primjenjivati načela ljubavi i  poštovanja, pitala sam se je li to moguće, ali Bog je promijenio moga muža više nego što sam očekivala i nadam se da će te promjene nastaviti činiti. Ja sam se također promijenila i napokon sam postala žena kakva sam oduvijek željela biti.

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve).

Kroz te male grupe – koje su mnogim parovima preko noći promijenile shvaćanje temeljnih potreba supružnika – mnogi su brakovi bili osnaženi i obnovljeni, a mnogi i spašeni, dok su mnogi samci i parovi stvorili snažan temelj za ulazak u bračni život. Detaljnije o malim grupama i kako se prijaviti možete saznati ovdje.

 

Autor: dr. Emerson Eggerichs (www.loveandrespect.com)       

Prijevod: Danijel Katanović (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh