Humor

TKO JE TVOJ?

Moj princ na bijelom konju Umjesto da smišljaš kako uloviti muža, svim srcem u svojoj svakodnevici traži Isusa

Moj princ na bijelom konju

Foto: Pixabay

 

Iz knjige „Tri koraka do prave ljubavi”:

Hod(anje) s Bogom

Odlučila sam da ću odustati od svjetovnog pristupa hodanju i da ću se fokusirati na hod(anje) s Bogom. Uprla sam oči u Isusa i počela izgrađivati osobni odnos s njim.

Umjesto da smišljam kako ću uloviti muža, svim sam srcem u svojoj svakodnevici tražila Isusa

Moj se život izvana nije mnogo promijenio. I dalje sam radila iste stvari i družila se s istim ljudima, ali moje se je srce itekako promijenilo. Umjesto da smišljam kako ću uloviti muža, svim sam srcem u svojoj svakodnevici tražila Isusa. Trudila sam se s njime povezati, s njime komunicirati i usmjeriti svoje srce prije svega na ono što mogu dati, a ne na ono što mogu dobiti. Trebalo je puno prakse kako bi se moj um usredotočio na Isusa. Svakim novim danom moje je srce sve više bilo usmjereno na vječnost, a sve manje na prolazne, zemaljske stvari.

Vaš se bračni status možda neće promijeniti, vaša želja za brakom možda neće nestati, ali to vam više neće kontrolirati život

Kad vam se srce zaljubi u vječnost, prolazni svijet poprima sasvim nov oblik i novo značenje. On gubi moć u vašem životu i slobodni ste živjeti život u punini. Vaš se bračni status možda neće promijeniti, vaša želja za brakom možda neće nestati, ali to vam više neće kontrolirati život. I možete vjerovati Božjem obećanju da „će vam se nadodati“.

Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh