Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARTNERA

Moj muž ipak nije bio arogantan kada je pričao o tome kako ne osjeća da ga poštujem

Foto: Shutterstock


„Ne mogu vjerovati da nikad prije nisam čula za bezuvjetno poštovanje. Muž i ja prije braka smo odlazili na predbračno savjetovanje. Bila sam dio službenog osoblja u jednoj od najvećih crkava podučavajući o ulozi žene… Tražila sam savjete od starijih i mudrijih žena… No tek su mi se čitanjem vaše knjige otvorile oči. Shvatila sam da moj muž ipak nije bio arogantan kada je pričao o tome kako ne osjeća da ga poštujem. To je njegov jezik ljubavi. Također sam shvatila da moram naučiti poštivati ga zbog pozicije koju mu je Bog odredio u našoj obitelji, ne zato što osjećam da to zaslužuje ili ne zaslužuje, nego zato što Bog želi da budem poslušna Svetome pismu. On zna što je najbolje za mene. NJEGOV je put uvijek najbolji.”

——————————-

Svjedočanstvo je preuzeto iz knjige „Ljubav i poštovanje“ koju po sniženoj cijeni možete kupiti ovdje.

Više o malim grupama „Ljubav i poštovanje“, kao i o svjedočanstvima parova iz Hrvatske koji su prošli kroz male grupe možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh