Razno

EGZORCIST MSGR. STEPHEN ROSSETTI

Mogu li psi vidjeti demone Maria Simma, poznata katolička mističarka s darom komuniciranja s dušama iz Čistilišta otkriva koje životinje demoni i Đavao najviše mrze: prema svjedočanstvima duša iz Čistilišta, radi se o psima...

Foto: Pixabay

 

U svom duhovnom dnevniku, msgr. Stephen Rossetti, američki egzorcist i jedan od voditelja Centra za duhovnu obnovu sveti Mihael – katoličke organizacije posvećene službi ozdravljenja i oslobođenja piše:

„Nazvao me čovjek i rekao da mu je kuća (duhovno) infestirana. Prethodni je vlasnik u kući radio grešne stvari i okultne rituale. Ne čudi da je on, sljedeći vlasnik, naslijedio demone. Kuća je imala sve vrste tipičnih znakova kućne (duhovne) infestacije, poput naglih padova temperature, sjene likova, pokretnih predmeta, čudnih zvukova i još mnogo toga.

Ne znam vide li svi, ali postoje mnoge priče o psima koji osjećaju demone i nekontrolirano laju na njih

Jedan od prvih znakova bio im je da je obiteljski pas počeo nekontrolirano i nekarakteristično lajati. Nije to bilo normalno lajanje psa, već nešto kreštavo i alarmantno. Pas je očito osjećao nešto opasno zlo.
Neki psi zaista vide demone. Ne znam vide li svi, ali postoje mnoge priče o psima koji osjećaju demone i nekontrolirano laju na njih. U poznatom slučaju iz knjige „Demon of Brownsville Road“, obiteljski pas se noću „parkirao“ na vratima roditeljske spavaće sobe i držao stražu, divlje lajući kad se demon približio. I mi sami znamo za jednog psa na našem području koji može osjetiti demone i koji počne alarmantno lajati kad se približe. Iako psi demone ne odbijaju, oni mogu djelovati kao stražari.

Oni će stajati između obitelji i demona i zavijati kako bi zaštitili svoje najmilije

Ovo je samo još jedan primjer koliko su psi talentirani i odani. Oni će stajati između obitelji i demona i zavijati kako bi zaštitili svoje najmilije. Sjećam se da mi se u jednoj seansi egzorcizma demon požalio da se prema njemu ponašam kao prema psu. Moj odgovor je bio: „Ne bih prljao ime ovih voljenih stvorenja i uspoređivao te s njima. Odani su, vjerni i dragi. Ti nisi ništa od toga. Ne zaslužuješ da te zovu psom.“

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Također, Maria Simma, poznata katolička mističarka s darom komuniciranja s dušama iz Čistilišta otkriva koje životinje demoni i Đavao najviše mrze:
Prema svjedočanstvima duša iz Čistilišta, radi se o psima. Otkriveno joj je da ih demoni i đavao najviše mrze jer su najbliži i od najveće pomoći ljudima.

Izvor: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios; Book.hr 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh