Razno

GOSPA KOJA RAZVEZUJE ČVOROVE

MOĆNA DEVETNICA Zagovorom Majke Božje bračni par je izbjegao rastavu Jesmo li zagušeni tolikim čvorovima, koji nam odnose radost iz srca i volju za životom? Djevica Marija dolazi nam u pomoć u svakoj našoj nevolji i ona će razvezati čvorove, obiteljske probleme, svaku mržnju, sve poteškoće

Foto: Screenshot


 

Marijo, posrednice svih milosti, Kraljice neba, čije ruke primaju i dijele sva blaga Kralja, okreni svoje milosrdne oči prema meni. Polažem u tvoje svete ruke ovaj čvor mog života… svaku mržnju, svako zlopamćenje koje joj je uzrok.

Pouzdajem se u tebe da ćeš razvezati ovaj čvor jer ti si moja Majka. Znam da ćeš to učiniti jer me voliš istom ljubavlju kao i Bog.
Hvala ti, moja ljubljena Majko!

Otac Rem je njihov brak povjerio Blaženoj Djevici Mariji

Povijesni bračni par bio je na rubu rastave. Ali Wolfgang, suprug, je ipak odlučio spasiti brak. Otišao je u isusovački samostan u Ingolstadtu i zatražio pomoć.

Četiri puta odlazio je u samostan kako bi se ondje savjetovao s isusovcem Jakobom Remom.

Otac Rem je njihov brak povjerio Blaženoj Djevici Mariji. Molio je za njihov brak ispred Gospine ikone. Moleći, u rukama je držao ženidbenu vrpcu tog bračnog para. Tijekom molitve dogodilo se čudo. Na vrpci su se čudesno odvezali čvorovi.

Zagovorom Majke Božje, bračni je par izbjegao rastavu i nastavio zajednički život.

 

Kako moliti:

– prekrižiti se
– izmoliti čin pokajanja (Kajem se od sveg srca što uvrijedih Tebe…)
– zaziv Duhu Svetom (O dođi, Stvorče Duše Svet)
– vjerovanje
– izmoliti prve tri desetice krunice
– pročitati meditaciju za taj dan devetnice
– izmoliti zadnje dvije desetice krunice
– izmoliti molitvu „Mariji koja razvezuje čvorove“
– litanije – biblijske Gospine litanije

Izvor: youtube

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh