Duhovnost

MISTIČNA VIĐENJA MARINA RESTREPA

Mlaki župljanin je lak plijen za đavla Lako vjeruje onima koji šire zablude, a za vrijeme Mise, pažnju mu odvlači odjeća ljudi, nečiji kašalj ili drugačiji hod neke osobe. Njegove ga misli odvode nekamo drugamo jer on nije ondje da bi posjetio Gospodina

Foto: Pixabay

 

Gospodin mi je također pokazao kako Sotona, infiltriravši se u Crkvu po onima koji su u grijehu, stvara najnevjerojatnije stanje zbunjenosti i duhovnoga rasula za one mlake u vjeri, one koji nisu odlučili na kojemu će od dva duhovna teritorija boraviti.

Lako vjeruje onima koji šire zablude, a za vrijeme Mise, pažnju mu odvlači odjeća ljudi, nečiji kašalj…

Mlaki župljanin je lak plijen za đavla. Lako vjeruje onima koji šire zablude, a za vrijeme Mise, pažnju mu odvlači odjeća ljudi, nečiji kašalj ili drugačiji hod neke osobe. Njegove ga misli odvode nekamo drugamo jer on nije ondje da bi posjetio Gospodina; nego se bavi svojim malim, nestašnim mislima.

Ulomak iz knjige koju ćete uskoro moći kupiti u biblioteci Figulus: „Pobijediti u bitki za svoju dušu. Isusova učenja prema Marinu Restrepu: sv. Pavlu našeg vremena”, autorice Christine Watkins, u izdanju izdavačke kuće Kyrios

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh