Svjedočanstva

NANOVO ROĐEN

Mladić nakon prometne nesreće izašao iz automobila i odmah zatražio ispovijed – ‘i to je bila čudesna ispovijed’ Svećenik i njegov brat, liječnik, zatekli su se na licu mjesta nesreće...

Foto: P Salvador Nuño LC, Facebook

 

Nakon što je doživio prometnu nesreću na autocesti u Meksiku, jedan je mladić prišao katoličkom svećeniku koji se zatekao na mjestu događaja i iznenada ga zamolio: „Želim se ispovjediti.” O. Salvador Nuño, Kristov legionar koji služi u Monterreyu u Meksiku, podijelio je priču na svom Facebooku.

“Danas sam se s roditeljima i bratom Alexom vozio autocestom. U jednom trenutku počeo nas je pretjecati jedan automobil. Odjednom je vozač izgubio kontrolu i počeo se vrtjeti u zraku. Zamalo se srušio na nas. Stali smo provjeriti treba li pomoć. Nazvali smo Hitnu, a mladić je izašao iz automobila, izuzetno prestravljen i potpuno blijed”, prenio je svećenik.

„Rekao sam mu: ‘Ja sam svećenik, a moj brat je liječnik. Kako ti možemo pomoći?’ ‘Želim se ispovjediti’, odgovorio je. I bila je to nevjerojatna ispovijed. Gospodin mu je dao da se ponovno rodi. Dobio je odrješenje i besplatan pregled kod traumatologa.”

„Ne zaboravimo, prije svakog putovanja, preporučimo se Bogu i Djevici Mariji. Molimo za svećenike, liječnike i sve dobre Samaritance”, zaključio je o. Nuño, a prenio HKM.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh