Mladi

MLADI, VEZE, BRAK

Otvoreno pismo nesretne djevojke: „Imam petnaest, a već sam starica” „Molim Vas da ovo objavite zbog majki koje svojim kćerima dopuštaju da počnu izlaziti i da ulaze u ozbiljne veze, iako su za to još premlade…”

Otvoreno pismo nesretne djevojke „Imam petnaest, a već sam starica”

Draga Abby,


u zadnje dvije godine, kada sam završila jezičnu školu, bila sam u tri veze. Sa svakim sam dečkom spavala. Imala sam sreće. Nisam ostala u drugom stanju.

„Prati me loš glas i ja sada moram živjeti s tim”

Moji prijatelji sada tek počinju izlaziti, a evo gdje sam ja. Gotovo sam sve već probala, i za ničim ne težim. Mogla bih kriviti svoju majku zato što mi je dopustila da izlazim u tim godinama, ali to ne bi bilo fer od mene jer sam ju molila i uvjeravala ju da može u mene „imati povjerenja”.

Ne pišem Vam kako bih Vas molila za savjet. Za to je prekasno. Prati me loš glas i ja sada moram živjeti s tim (saznala sam da dečki pričaju o svojim prošlim vezama).

„Iako djevojka misli da je s 13 godina „zrela”, ona je još dijete…”

Molim Vas da ovo objavite zbog majki koje svojim kćerima dopuštaju da počnu izlaziti i da ulaze u ozbiljne veze, iako su za to još premlade. Kad jednom počnu s tim, za njih počnu nevolje. Iako djevojka misli da je s 13 godina „zrela”, ona je još dijete.

Starica s petnaest

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu.

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh