Mladi

MLADI, VEZE, BRAK

Kako mi je zaručnik dokazao da je njegova ljubav prema meni prava „Jedne smo večeri dopustili da nam osjećaji udare u glavu i zamalo smo napravili 'ono'. Na samom vrhuncu te situacije moj se je muž, tada zaručnik, zaustavio i rekao…”

Kako mi je zaručnik dokazao da je njegova ljubav prema meni prava

Jedna sretno udana žena priča kako joj je njezin muž, dok su bili zaručeni, dokazao da je njegova ljubav prema njoj prava.


„Čovječe, on me stvarno voli!”

Muž i ja smo prije braka bili u vezi tri i pol godine od kojih smo godinu dana bili zaručeni. Jedne smo večeri dopustili da nam osjećaji udare u glavu i zamalo smo napravili „ono”.

Na samom vrhuncu te situacije moj se je muž, tada zaručnik, zaustavio i rekao: „Ne bih ti to napravio”.

Ta me je njegova izjava pogodila ravno u srce. Pomislila sam: „Čovječe, on me stvarno voli!” Kad ga je sve u njemu poticalo da nastavi, on je uspio zadržati kontrolu i misliti na mene.

„Uživamo u seksu sve više”

To što me je mogao voljeti više od sebe pokazalo mi je da ima izvanredan potencijal za muža. Također, vidjela sam da će biti odličan otac jer, ako me je mogao voljeti više od sebe, tada će i našu djecu voljeti više od sebe.

U braku smo već petnaest godina i imamo troje djece. Uživamo u seksu sve više jer su ljubav i seks izravno povezani s brakom. Što je naša međusobna ljubav snažnija, što više dijelimo svoje unutarnje živote jedno s drugim, to više uživamo u spolnom odnosu.

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh