Mladi

MLADI, VEZE, BRAK

„Ja sam jedna od takvih djevojaka, i voljela bih vam opisati kako to izgleda iz mog kuta” „Svake me večeri netko pita hoću li izaći s njim i već mi je muka od tih tipova koji uvijek hoće 'onu stvar'. Muka mi je i od mene same. Imam samo 17 godina, a svi me gledaju s prijezirom…”

„Ja sam jedna od takvih djevojaka, i voljela bih vam opisati kako to izgleda iz mog kuta”

Draga Ann Landers,


pismo potpisano s „Četvrti izbor” me je zaista dirnulo. Oni koji ne žele ulaziti u seksualne odnose prije braka nesretni su zato što nisu u vezi. Oni kažu da su lake djevojke strašno napadne. Ja sam jedna od takvih djevojaka, i voljela bih vam opisati kako to izgleda iz mog kuta.

»Već mi je muka od tih tipova koji uvijek hoće „onu stvar”«

Svake me večeri netko pita hoću li izaći s njim i već mi je muka od tih tipova koji uvijek hoće „onu stvar”. Muka mi je i od mene same. Imam samo 17 godina, a svi me gledaju s prijezirom. Prijateljice mi prenose ono što o meni čuju od svoje braće, a ja naravno sve poričem. Sada znam da se devetorici od desetorice momaka ne može vjerovati kad kažu da će držati jezik za zubima. Kad god upoznam novog dečka, pitam se koliko je toga čuo.

„Rado bih se zamijenila s njom…”

Molim Vas, recite „Četvrtom izboru” da bih se rado zamijenila s njom kad bih mogla. Za mene je prekasno.

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu.

Komentirajte
1 Comment

1 Comment

  1. Anonimno

    24. lipnja 2018. at 16:10

    Ne razumijem ali ako Cetvrti izbor tu procitat ce i sama mozda ti se javi.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh