Najave

OD 8. DO 10. SIJEČNJA

Mladi iz Doma molitve Zagreb i udruge Eho pozivaju vas na 8. Eho konferenciju! Tema opisuje vrijeme u kojem se nalazimo, a oni odgovaraju: „Ništa nas neće zaustaviti!"

Foto: Eho Projekt

Eho Projekt organizira trodnevnu konferenciju pod nazivom „Ništa nas neće zaustaviti!”, koja će se održati od 8. do 10. siječnja 2021. Zanimljivi predavači, slavljenje i molitva! Uključi se i ti – preko Zooma!

Za Boga nema bezizlazne situacije

Veliki su izazovi pred svima nama i čini se kao da smo nemoćni u ovom trenutku…
Ali Bog uvijek ima drugačiji plan nego što ga mi imamo. Izraelci su se nalazili u raznim bezizlaznim situacijama, ali ipak iz svih tih situacija Bog ih je izvukao jer On je Bog svemogući!

Dobro je na kraju svakog razdoblja malo se okrenuti unazad i zahvaliti za ono što je bilo, prisjetiti se što smo sve prošli i postati svjesni gdje je sve Bog bio u tome….

Sve neprilike su i prilike za nešto novo. Gospodin nam ih želi otkriti i pokazati da On stvara put gdje ga nema! Kroz predavanja i zanimljive predavače vidjet ćemo kako se i ovakve situacije mogu iskoristiti za nove stvari i kako ih možemo okrenuti u svoju korist.
Dobro je na kraju svakog razdoblja malo se okrenuti unazad i zahvaliti za ono što je bilo, prisjetiti se što smo sve prošli i postati svjesni gdje je sve Bog bio u tome….
Sudjelujte na konferenciji i primite ohrabrenje i snagu za sve što je dalje pred vama! 🙂

Tri dana slavljenja, predavanja i molitve

Konferencija će se održati od 8. do 10 siječnja, kroz tri dana svaki dan od 18 do 21 h preko aplikacije Zoom. Svaki dan bit će slavljenje, predavanja i molitva, a održat će se i klanjanje pred Presvetim i sv. Misa.

Točan raspored objavit će se naknadno.

Predavači na ovogodišnjem Ehu bit će voditelj Doma molitve Zagreb i teolog Marko Matijašević, psiholog Matej Sakoman, voditelj inicijative 40 dana za život Ante Čaljkušić, cure iz Chance for Walk Emina & Marijeta, voditelj Obnove u Duhu Svetom Damir Zukan i vlč. Petar Mlakar, naš duhovnik.
Svi oni ohrabrit će nas u ovom čudnom vremenu i pokazati kako se možemo izdići iz svega toga i uz Božju pomoć nadvladati sve nedaće!

Slavljenje će voditi Amorose, ekipa iz Duhovnog kutka i slavljenički tim zajednice Nanovo rođeni.
Prijaviti se možete na mail: [email protected]

Prijave

Kotizacija za sva 3 dana je 60 kn donacije za Dom molitve Zagreb. Nakon prijave na mail dobit ćete sve podatke, a prijava je valjana kada zaprimimo uplatu.
Unaprijed hvala svima koji će se odazvati, sudjelovati, i time podržati rad Doma molitve Zagreb!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh