Mladi

MLADI I VEZE Zaljubljen/a si? Pazi da ne napraviš ove dvije pogreške Kad si zaljubljen, postoji opasnost od dvije velike pogreške…

Zaljubljen/a si? Pazi da ne napraviš ove dvije pogreške

Kad si zaljubljen, postoji opasnost od dvije velike pogreške.


„Zbog toga nam je bilo mnogo gore kad smo prekinuli…”

Pogreška broj jedan je ta da stupaš u seksualne odnose. Naime, jednog će dana prelijepi romantični osjećaji nestati i ti ćeš se pitati što se dogodilo s tvojom savršenom romansom. Onda će doći do onog tužnog dijela: do prekida.

Prekid veze je uvijek bolan, ali ako si u vezi stupao/la u seksualne odnose, tada ćeš prekid podnijeti još mnogo teže. Tisuće bi tinejdžera rekli: „Kako bih volio da nismo spavali skupa. Zbog toga nam je bilo mnogo gore kad smo prekinuli.”

Brak nisu: mjesečina, romantika i ruže…

Pogreška broj dva je ta da uletiš u brak prije vremena. Brak je ozbiljna stvar. Brak nisu: mjesečina, romantika i ruže. Brak su: pelene, prljavo posuđe i svakodnevica! Jednog će dana romantični osjećaji izblijedjeti. A to onda izgleda ovako: on, zabrinut za svoj posao i za to kako će platiti račune, pogleda nju, koja je probdjela pola noći pored bolesne bebe, i kaže: „Mislim da te više ne volim”. A ona mu odvrati: „Ni ja tebe ne volim”. Zatim odu na sud i razvedu se i u život im se uvuče tuga. Činjenica je da se nikad nisu zaista voljeli. Bila je to samo romantična ljubav. (…)

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu, koja izlazi uskoro.

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh