Čitamo knjigu

MARINO RESTREPO

MISTIČNO ISKUSTVO Vidio je svog anđela čuvara i savršenim znanjem razumio sve što je govorio, a da ga nije „čuo” „Zatim mi je pokazana prisutnost moga anđela čuvara tijekom moga života, zajedno s prisutnošću mnogih drugih anđela...”

Foto: Pixabay


 

U tome istom trenutku postao sam svjestan prisutnosti bezbroj zlih duhova koji se nalaze u jezeru. Potom se na vrhu stijene pojavio moj anđeo čuvar. Bio je odjeven u svijetlu tuniku boje bjelokosti, iste boje kao i njegovo lice, kao da je bila dio njegova tijela.

Savršenim sam znanjem razumio sve što je govorio, a da ga nisam “čuo”

Savršenim sam znanjem razumio sve što je govorio, a da ga nisam “čuo”. “Stojiš na teritoriju svih svojih grijeha”, rekao je. “Živio si protiv zapovijedi Boga Svemogućega”. Dok je gledao zle duhove oko mene, oči su mu bile kao buktinje vatre.

Bilo je poražavajuće vidjeti koliko sam milosti izgubio i koliko sam života proveo s demonima, a tako sam ih malo bio svjestan!

Zatim mi je pokazana prisutnost moga anđela čuvara tijekom moga života, zajedno s prisutnošću mnogih drugih anđela – čuvara moje rodbine ili ljudi koje sam povrijedio i vidio sam kako su radnje tih anđela bile poništene mojim grijesima. Promatrao sam njihovu duhovnu borbu protiv palih duhova. Bilo je poražavajuće vidjeti koliko sam milosti izgubio i koliko sam života proveo s demonima, a tako sam ih malo bio svjestan!

Nastavak teksta pročitajte u knjizi “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins. Dopuštenje izdavača Kyrios za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.  

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh