Zanimljivosti

MARIA SIMMA

Mističarka s darom komunikacije s dušama iz Čistilišta: Priča o svijeći koju je palila svake subote za siromašne duše "Znala sam za ženu koja je siromašnim dušama iz Čistilišta dala obećanje da će im svake subote upaliti blagoslovljenu svijeću."

Foto: Pixabay

Poznata katolička mističarka s darom komunikacije s dušama iz Čistilišta Maria Simma, prepričava sljedeći istiniti događaj:

“Znala sam za ženu koja je siromašnim dušama iz Čistilišta dala obećanje da će im svake subote upaliti blagoslovljenu svijeću. Jedne takve subote njezin je suprug rekao: `Ma prestani, ne moraš to raditi. To je staromodno, a mrtvi su sretni. To im jedva treba, i nije me briga što si im obećala.`

Žena je, naravno, bila tužna, ali svejedno je htjela nastaviti s tim, ali bez da je neposlušna svom suprugu. Pa je pomislila: ‘U redu, samo ću je zabiti u peć na drva gdje George to neće vidjeti. Ništa nije izgubio tamo.’

Pa je krenula naprijed i stavila svijeću unutra, zatvarajući vrata koja su, usput rečeno, imala mali prozor. Tada je napustila kuću i ubrzo se vratio njen suprug. Kada je otišao nešto baciti, slučajno je pogledao u smjeru peći na drva i na svoje iznenađenje ugledao unutra malo svjetla.

Ovo ga je smelo i otvorio je mala vratašca od peći da pogleda unutra. Na svoje veliko zaprepaštenje, problijedjevši, nije vidio samo zapaljenu svijeću, već oko nje šest pari savršeno sklopljenih ruku.

Šokiran je zatvorio vrata pećnice i pričekao da se supruga vrati. Kad se vratila rekao joj je: ‘Zašto si stavila svoju svijeću u peć? Mogla si ih staviti ovdje na stol.’

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh