Svjedočanstva

MAGDALENA GORNIK

Mističarka koja je bila kraj umiruće osobe ovome je svjedočila Magdalena je u viđenju bila kraj osobe koja je umirala. Ta osoba nije bila pripravljena na smrt. No na samrti je strahovala misleći na vječnost. U zadnjim trenucima prije smrti, molila je sve nazočne da mole i zagovaraju za nju...

Slovenska mističarka u viđenju je bila kraj osobe koja je umirala... Evo što je vidjela i čula

Foto: Unsplash, Noah Silliman

 

11. ožujka 1849. bio je na Gori Matija Janež, brat svećenika Jurija Janeža. Magdalena je u viđenju bila kraj osobe koja je umirala. Ta osoba nije bila pripravljena na smrt. No na samrti je strahovala misleći na vječnost. U zadnjim trenucima prije smrti, molila je sve nazočne da mole i zagovaraju za nju.

K njoj je došao Isus u pratnji svoje Majke…

Za nekoliko je trenutaka osoba umrla. K njoj je došao Isus u pratnji svoje Majke. Gospodin ju je oštro pogledao i nešto upitao, što Magdalena nije razumjela.

Molila Isusa da je ne odbaci

Duša nije mogla Gospodinu ništa odgovoriti. Sva je drhtala i molila Isusa neka ju ne odbaci. Gospodin joj je odgovorio da nikada nije marila za njega i njegovu Majku. Potom joj je pokazao prema dolje. Duša je sva prestrašena još uvijek stajala pred njim.

Magdalena je za nju prinijela svoje trpljenje i glavom je udarila u klupu. Sve nazočne molila je neka mole za dušu pokojnika

Uto je Magdalena počela moliti Gospodina neka ju spasi. Magdalena je za nju prinijela svoje trpljenje i glavom je udarila u klupu. Sve nazočne molila je neka mole za dušu pokojnika.

„Nije marila za mojeg Sina ni za mene”

Sama je žarko molila Isusa neka ne napusti pokojnu osobu, ali nije bila uslišana. Magdalena se nato okrenula k Mariji i molila ju za tu jadnu dušu. Marija joj je odgovorila: „Nije marila za mojeg Sina ni za mene.“

Majka se smilovala i molila Sina neka se smiluje toj duši. Kad je Majka svojemu Sinu ponovila tu molbu, bila joj je uslišana

Magdalena je ponovo molila Mariju neka posreduje kod svojeg Sina da ta duša ne bude izgubljena. Magdalena je trpjela, a ljudi su molili. Majka se smilovala i molila Sina neka se smiluje toj duši. Kad je Majka svojemu Sinu ponovila tu molbu, bila joj je uslišana. Duša je bila osuđena na čistilišne muke i oslobođena pakla.
Gospodin je Magdaleni pokazao sve četiri zadnje stvari – osim suda također i nebo, čistilište i pakao.

Iz knjige „Magdalena Gornik“ autorice Martine Kraljič. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti – ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh