Duhovnost

ZAUSTAVI ZABRINUTOST

Misli ti lete tamo-amo? Ja ti dajem svoje misli, no one se zapliću u ljepljivu mrežu tvoje zabrinutosti...

Misli ti lete tamo-amo? Slušaj Isusa što ti govori

Foto: Pixabay

 

Zaustavi svoju zabrinutost dovoljno dugo da čuješ moj glas. Ja ti govorim nježno, u dubini tvojeg bića. Tvoje misli lete tamo-amo, i predu mrežu zabrinutosti i zbunjenosti. Ja ti dajem svoje misli, no one se zapliću u ljepljivu mrežu tvoje zabrinutosti. Tako tvoje misli zaglušuju moje, i ti čuješ samo žamor.

Ti to možeš

Zamoli mojeg Duha da utiša tvoj um tako da možeš misliti moje misli. Ti to možeš, jer si moje dijete, stvoren si na moju sliku. Nemoj dopustiti da buka svijeta oko tebe ili tvoje misli zagluše moj glas.

Budi sabran u mojoj prisutnosti, dopusti mojim mislima da reprogramiraju tvoj um

Umjesto toga budi preobražen obnovom svoga uma. Budi sabran u mojoj prisutnosti, dopusti mojim mislima da reprogramiraju tvoj um.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Knjigu možete kupiti ovdje.

Muška verzija knjige, provjerite ovdje.

U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka: Opustite se i razmatrajte Sveto pismo i ulomke iz uspješnice U tvojoj prisutnosti dok bojate i oslikavate zanimljive ilustracije i odabrane tekstove koji vas podsjećaju na Božju ljubav. Akcijska cijena bojanke je 60 umjesto 100 kuna. Kupiti možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh