Razno

OČEKUJEMO GA U 2024.?

Mel Gibson kreće sa snimanjem nastavka Pasije Jim Caviezel kaže da će to biti „najveći film u povijesti”

Foto: Screenshot/Passion of Christ

 

Novinar i filmski kritičar Jordan Ruimy na svojoj je web stranici posvećenoj filmskoj industriji, World of Reeel, objavio kako kroz nekoliko mjeseci Mel Gibson kreće sa snimanjem nastavka „Pasije”, odnosno „Uskrsnuća”.

„Prošlo je dosta vremena, ali čujem da će Mel Gibson konačno snimiti „The Passion of the Christ: Resurrection”, za nekoliko mjeseci”, napisao je dodavši kako se rade finalni dogovori s Jim Caviezelom koji se vraća ulozi Isusa. Podsjetimo, i sam glumac je prije nekog vremena govorio o nastavku „Pasije” i najavio ga kao „najveći film u povijesti”.

Nastavak Gibsonovog megahita iz 2004. „The Passion of the Christ” razvija se već desetak godina. Original je zaradio 612 milijuna dolara uz skromnih 30 milijuna dolara budžeta, što ga čini jednim od najuspješnijih nezavisnih filmova svih vremena.

Gibson je vrijedno radio na scenariju sa scenaristom filma „Hrabro srce” Randallom Wallaceom – „na stolu” je već šest nacrta. „Uskrsnuće” će biti film usredotočen na dvadeset i četiri sata koja obuhvaćaju Isusovu muku i događaje koji su se dogodili tri dana između njegova raspeća i uskrsnuća.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh