Duhovnost

DONESI ISUSU SVE

MEDITACIJA Zahvali za probleme Zahvaljivanje odvraća tvoje misli od svega negativnog

Foto: Unsplash, Nik Shuliahin 

 

Zahvali mi za probleme. Čim se tvoj um zaokupi nekom poteškoćom, donesi je meni sa zahvalnošću. Zatim me zamoli da ti pokažem svoj način na koji se ona može riješiti. Zahvaljivanje odvraća tvoje misli od svega negativnog.

Najveći broj problema koji trenutno zaokupljaju tvoj um ne tiču se današnjeg dana – uzeo si ih iz sutrašnjeg

Kad svoju pažnju usmjeriš na mene, problem postane manje važan i više ne posrćeš pod njim. Zajedno možemo riješiti svaku situaciju, bilo da se s njome suočimo odmah, bilo da je stavimo na stranu i bavimo se njome kad za nju dođe vrijeme.
Najveći broj problema koji trenutno zaokupljaju tvoj um ne tiču se današnjeg dana – uzeo si ih iz sutrašnjeg. U tom slučaju ja ih uzimam i iz tvog ih uma premještam u budućnost, gdje ih više ne možeš vidjeti. Umjesto njih dajem ti svoj mir, koji imaš jer si svjestan da se nalaziš u mojoj osobnoj prisutnosti.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Žensku verziju knjige možete kupiti ovdje. Mušku verziju knjige ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh