Osobni razvoj

FRA AUGUSTIN ČORDAŠ

MEDITACIJA Vjeruj, vrijedan si Danas ti otkrivam da upoznaš koliko je vrijedna moja ljubav u Presvetoj pričesti, u tom skrivenom otajstvu ljubavi, i zaroni. Tu upoznaj moju nježnost i neka tvoje srce uđe u zajedništvo sa mnom.

Danas upoznaj svoju vrijednost. U tvome životu postoje druge stvari koje su vrijedne, koje su skrivene. Čuvaj ih. Čuvaj prijateljstvo koje sam ti darovao. Čuvaj to biserje jer to je neizmjerno. Vrjednije nego sav novac i sve zlato ovog svijeta je dragocjen prijatelj. U njemu pronađi i očitaj moju ljubav koju imam za tebe. U tom odnosu koji je tako dragocjen, upoznaj prisutnost moga Svetoga Duha. Pogledaj u tajnu svete Euharistije. Mnogima je skrivena njena vrijednost, značenje. Danas ti otkrivam da upoznaš koliko je vrijedna moja ljubav u Presvetoj pričesti, u tom skrivenom otajstvu ljubavi, i zaroni. Tu upoznaj moju nježnost i neka tvoje srce uđe u zajedništvo sa mnom. Tu je prisutno Kraljevstvo Božje!

Pratite meditacije fra Augustina Čordaša na YouTube kanalu Fra Augustin Čordaš

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh