Osobni razvoj

FRA AUGUSTIN ČORDAŠ

MEDITACIJA Vjeruj, vrijedan si Danas upoznaj svoju vrijednost. U tvome životu postoje druge stvari koje su vrijedne, koje su skrivene. Čuvaj ih. Čuvaj prijateljstvo koje sam ti darovao. Čuvaj to biserje jer to je neizmjerno. Vrjednije nego sav novac i sve zlato ovog svijeta je dragocjen prijatelj. U njemu pronađi i očitaj moju ljubav koju imam za tebe. U tom odnosu koji je tako dragocjen, upoznaj prisutnost moga Svetoga Duha. Pogledaj u tajnu svete Euharistije. Mnogima je skrivena njena vrijednost, značenje. Danas ti otkrivam da upoznaš koliko je vrijedna moja ljubav u Presvetoj pričesti, u tom skrivenom otajstvu ljubavi, i zaroni. Tu upoznaj moju nježnost i neka tvoje srce uđe u zajedništvo sa mnom. Tu je prisutno Kraljevstvo Božje!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Pratite meditacije fra Augustina Čordaša na YouTube kanalu Fra Augustin Čordaš

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh