Duhovnost

ISUS JE ŽIV

MEDITACIJA Moji su planovi za tvoj život dobri, čak i onda kada želiš da su stvari drukčije Sada i ovdje, od toga ćemo početi. Neke su stvari izvan tvoje moći, ali ono što možeš jest živjeti radosno u sadašnjemu trenutku. (Isus)

MEDITACIJA Moji su planovi za tvoj život dobri, čak i onda kada želiš da su stvari drukčije

Foto: Shutterstock

 

Moji su planovi za tvoj život dobri, čak i onda kada želiš da su stvari drukčije. Znam da želiš znati što će jednom biti, ali da ti i pokažem svoj plan, ne bi ga razumjela.

Možda ti se tvoja trenutna životna situacija čini kao jedna velika pogreška, nešto što se nije trebalo dogoditi, ali potičem te da ne razmišljaš o tome što je moglo biti drukčije jer to nije realno. Prošlost ne može biti drukčija od onoga što se već dogodilo. Ipak, želim ti pomoći da kreneš ispočetka s mjesta gdje si sada.

„Budućnost pripada meni i zato mi je prepusti“

Sada i ovdje, od toga ćemo početi. Neke su stvari izvan tvoje moći, ali ono što možeš jest živjeti radosno u sadašnjemu trenutku. Konačno, upravo u ovome trenutku komuniciraš sa mnom, svojim Spasiteljem i Gospodarom. Naša se komunikacija može nastaviti tako iz trenutka u trenutak. Uopće nije teško. Ono čime plašiš samu sebe jest zamišljanje i predviđanje budućih događaja na temelju trenutnih okolnosti. Ali budućnost je skrivena vama ljudima i izvan je vašega dometa. Budućnost pripada meni i zato mi je prepusti. Ne brini za sutra kada ti je za danas dovoljna moja milost. Zapamti: meni ništa nije nemoguće!

ISUS JE ŽIV

Znamo pak da Bog u svemu na dobro surađuje s onima koji ga ljube, s onima koji su odlukom njegovom pozvani.

Rim 8,28

Što je sakriveno, pripada Gospodinu, Bogu našemu, a objava nama i sinovima našim zauvijek da vršimo sve riječi ovoga Zakona.

Pnz 2,28

Ta Bogu ništa nije nemoguće.

Lk 1,37

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Srah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

LJETNI POPUSTI Do 31. srpnja knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 84 umjesto 120 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh