Duhovnost

ISUS JE ŽIV

MEDITACIJA Kada te god tvoje srce osuđuje, zazovi me i reci: „Isuse, pomogni mi!“ Jer žalost po Božju rađa neopozivo spasonosnim obraćenjem, a žalost svjetovna rađa smrću. (2 Kor 7,10)

MEDITACIJA Kada te god tvoje srce osuđuje, zazovi me i reci: „Isuse, pomogni mi!“

Foto: Shutterstock

 

Kada te god tvoje srce osuđuje, zazovi me i reci: „Isuse, pomogni mi!“ Tvoje srce i tvoj um bojna su polja i meta su ognjenim strijelama Zloga koji dan i noć optužuje. Kako bi se uspješno obranila od tih ognjenih strijela, trebaš se vješto služiti štitom vjere. Kada me zazoveš da ti pomognem, pokazuješ mi koliko mi vjeruješ i ja spremno dolazim u tvoj tabor. Podsjećam te da sam već platio cijenu svih tvojih grijeha.

Ako te tvoje srce osuđuje, znaj da sam ja veći od tvoga srca i da je meni sve poznato. Priđi mi s pouzdanjem i zahvalnošću. S ljubavlju te čekam

Važno je znati da je tvoja savjest nesavršena. Optužbe koje čuješ u glavi uglavnom su zasnovane na lažima. Ne slušaj njih, nego ono što ti govorim po svome Duhu i po svojoj Riječi. Da, griješit ćeš sve dok si na ovome svijetu i zato sam ti dao žalost po Božju koja neopozivo rađa spasonosnim obraćenjem. Djelo je to Duha Svetoga koji pobuđuje u tebi pravo kajanje.

Ako te tvoje srce osuđuje, znaj da sam ja veći od tvoga srca i da je meni sve poznato. Priđi mi s pouzdanjem i zahvalnošću. S ljubavlju te čekam.

 

ISUS JE ŽIV

I umirit ćemo pred njim srce svoje ako nas ono bilo u čem osuđuje. Jer Bog je veći od našega srca i znade sve.

1 Iv 3,20

U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga.

Ef 6,16

I začujem glas na nebu silan: „Sada nasta spasenje i snaga i kraljevstvo Boga našega i vlast Pomazanika njegova! Jer zbačen je tužitelj braće naše koji ih je dan i noć optuživao pred Bogom našim.“

Otk 12,10

Jer žalost po Božju rađa neopozivo spasonosnim obraćenjem, a žalost svjetovna rađa smrću.

2 Kor 7,10

Iz knjige „Isus je živ“ Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh