Osobni razvoj

IZ KNJIGE „ŽELIM DA ŽIVIŠ”

MEDITACIJA Ja svako zlo okrećem na dobro Ostani u meni i čini tako jer te želim blagosloviti, jer želim tvoje zlo okrenuti na dobro

MEDITACIJA Ja svako zlo okrećem na dobro

Foto: Pixabay

 

Ja svako zlo okrećem na dobro onima koji me ljube, onima koji su navikli sa zahvalnošću dolaziti k meni; onima koji su navikli gledati moju veličinu i moć, moju dobrotu i nježnost; onima koji meni prepuštaju da se borim za njih. Moj blagoslov počiva na zahvalnima, na onima koji su naučili svoj zahvalni stav izražavati riječima i djelima milosrđa prema drugima.

Zahvaljuj mi jer sam milosrdan Bog, jer sam ljubav i jer je moja vjernost vječna. Zahvaljuj mi jer zahvaljivanjem otvaraš srce mojoj milosti, otvaraš se mojem milosrđu i mojoj moći.
Zahvaljuj mi svojim riječima, jer mi tako daješ sebe.
Zahvaljuj mi tako da opraštaš i onima koji ne zaslužuju tvoje oproštenje.
Zahvaljuj mi tako da moliš i za svoje neprijatelje.
Zahvaljuj mi tako da činiš dobro i onima koji ti neće moći uzvratiti.
Zahvaljuj mi tako da i na zlo uzvraćaš dobrim.

Ostani u meni i čini tako jer te želim blagosloviti, jer želim tvoje zlo okrenuti na dobro.
Hoćeš li?

Knjiga je namijenjena ljudima dobre volje koji žele uspostaviti prisniji odnos s Bogom, a posebno onima koji se zbog bilo kojeg razloga nalaze u bezizlaznoj životnoj situaciji.

Svrha molitvenika-knjige nije samo tražiti nešto od Boga, već je svrha, daleko više, pripremiti srce da mogne primiti ono što nam Bog može i tako često želi dati, a mi iz najrazličitijih razloga ne možemo primiti.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh