Audio

FRA AUGUSTIN ČORDAŠ

MEDITACIJA Čudesna molitva za ozdravljenje „Žeđam za tobom – baš takvom kakva jesi. Ne trebaš se promijeniti kako bi vjerovala u Moju ljubav. Vjera u Moju ljubav će te promijeniti”

Foto: Unsplash,  Neal E. Johnson

 

Otvori Mi se, dođi k Meni, žeđaj za Mnom, predaj Mi svoj život – i Ja ću ti dokazati koliko si važna Mome srcu. Bez obzira na to koliko daleko odlutaš, bez obzira na to koliko me često zaboravljaš, bez obzira na sve križeve koje ćeš nositi u svome životu… Želim da zauvijek zapamtiš jednu stvar koja se nikada neće promijeniti. Žeđam za tobom – baš takvom kakva jesi. Ne trebaš se promijeniti kako bi vjerovala u Moju ljubav. Vjera u Moju ljubav će te promijeniti.

Ti Me zaboravljaš, ali ja te svejedno tražim u svakom trenutku dana – stojim na vratima tvoga srca i kucam. Je li ti teško povjerovati u to? Pogledaj u križ, pogledaj u Moje srce koje je bilo probodeno zbog tebe. Zar ne razumiješ Moj križ? Poslušaj ponovno riječi koje sam izrekao na križu. Žedan sam! One će ti jasno reći zašto sam sve to pretrpio zbog tebe.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh