Duhovnost

ISUS JE ŽIV

MEDITACIJA Brineš se zbog budućnosti? Ove će te riječi ohrabriti! Ovo je obećanje ohrabrenje za tebe jer nudim ti blagostanje, nadu i blagoslovljenu budućnost. (Isus)

MEDITACIJA Brineš se zbog budućnosti? Ove će te riječi ohrabriti!

Foto: Shutterstock

 

Jer ja znam svoje naume koje s tobom namjeravam, naume mira, a ne nesreće: da ti dadnem budućnost i nadu. Ovo je obećanje ohrabrenje za tebe jer nudim ti blagostanje, nadu i blagoslovljenu budućnost. Svijet je toliko izranjen i pun boli da se lako prepustiš crnim mislima i beznađu. Bez opreza pred naletom takvih razmišljanja postaješ plijen tvomu neprijatelju, đavlu, koji obilazi kao ričući lav gledajući koga da proždre. Tijelo sam svoje predao na križu kako bih ti stekao vječnost, a zli te želi zavesti i odvući od mene. Taj se kontrast kristalno jasno vidi, a ulog plaćen za tebe neprocjenjiv je.

Čovjeka je radoznalost uvijek tjerala otkriti što mu donosi budućnost. Astrolozi i gatari bogate se od te ljudske znatiželje koja ih tjera da idu kopati po čovjeku skrivenim stvarima, stvarima koje pripadaju meni. Tvoje je samo da živiš u sadašnjemu trenutku. Ondje možeš susresti mene i uživati u zajedništvu sa mnom. Kada dolaziš na moju gozbu sjedajući za stol, svakako uzmi vilicu povjerenja i žlicu zahvalnosti. Sada je vrijeme da se napajaš mojom blizinom i da ti duša uživa u sočnim jelima koje sam ti pripravio.

 

ISUS JE ŽIV

Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.

Jer 29,11

Otrijeznite se! Bdijte! Protivnik vaš, đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre.

1 Pt 5,8

Što je sakriveno, pripada Jahvi, Bogu našemu, a objava nama i sinovima našim zauvijek da vršimo sve riječi ovoga Zakona.

Pnz 29,28

Zašto da trošite novac na ono što kruh nije i nadnicu svoju na ono što ne siti? Mene poslušajte, i dobro ćete jesti i sočna ćete uživati jela.

Iz 55,2

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

LJETNI POPUSTI Do 31. srpnja knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 84 umjesto 120 kuna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh