Preporučamo

SVJEDOČANSTVO U EMISIJI 'IN FAMILIA DEI'

MARINA I IGOR TOMAŠIĆ Kako Bog može okrenuti nevjerojatno tešku životnu priču u priču radosti, slavlja i prave ljubavi Marina i Igor roditelji su troje djece, u osmogodišnjem braku, no na njihovom je putu do braka trebalo prijeći mnogo prepreka…

MARINA I IGOR TOMAŠIĆ Kako Bog može okrenuti nevjerojatno tešku životnu priču u priču radosti, slavlja i prave ljubavi

Foto: Screenshot


 

Kako Bog može okrenuti nevjerojatno tešku životnu priču u priču radosti, slavlja i prave ljubavi, svjedoči bračni par Marina i Igor Tomašić. Marina je rođena iz teške blizanačke trudnoće s višestrukim oštećenjima te boluje od cerebralne paralize i simptomatske epilepsije. Iz obitelji u kojoj je doživjela socijalno i emocionalno zanemarivanje, a nakon velike traume, smještaju je na duhovnu rehabilitaciju u samostan časnih sestara u Đakovu.

Ondje upoznaje Igora i rađa se najprije prijateljstvo a potom i ljubav. Sada su roditelji troje djece, u osmogodišnjem braku, no na njihovom je putu do braka trebalo prijeći mnogo prepreka. Kako ih Gospodin nikada nije ostavljao i koliko su se u Njega pouzdavali i koliko mu i danas vjeruju i povjeravaju svoj brak i obitelj, posvjedočili su u emisiji In familia Dei.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh